MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyespor dış transferde geçtiğimiz sezon Altay´da şampiyonluk sevinci yaşayan tecrübeli defans oyuncusu Murat Türkkan´ı renklerine bağladı. 
Manisa Büyükşehir Belediyespor´da dış transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 16 Temmuz tarihinde Afyon´da yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan yeşil-beyazlılar, Altay´ın tecrübeli defans oyuncusu Murat Türkkan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Halil Onultmak Spor Tesisleri´nde düzenlenen imza töreninde başkan Mevlüt Aktan, asbaşkan Orkun Şıktaşlı, yönetim kurulu üyeleri Yılmaz Gençoğlu ve Bora Çaylan da hazır bulundu. 
Tecrübeli defans oyuncusu Murat Türkkan imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, ?İnşallah güzel bir sezon bizi bekliyor. Başarılı ve şampiyonlukla biten bir sezon geçiririz inşallah. Oyun tarzımdan dolayı çok agresif bir oyuncu değilim. O yüzden çok fazla kart görmüyorum açıkçası. Altay´da başarılı bir sezon geçirdim. İnşallah burada da başarılı bir sezon geçiririm. O yüzden Manisa Büyükşehir Belediyespor´u tercih ettim. Allah iki tarafı da utandırmasın? dedi. 
Manisa Büyükşehir Belediyespor´un çok güzel tesislere sahip olan takım olduğunu sözlerine ekleyen Türkkan, ?Mükemmel bir tesis var burada. Zaten burada forma giyen arkadaşlarımı vardı. Umut Kaya, Ufukhan Bayraktar benim çok yakın arkadaşlarım. Hiç düşünmeden Manisa Büyükşehir Belediyespor´a imzayı attım? diye konuştu. 
Murat Türkkan´ın transferi sonrasında açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Mevlüt Aktan ise, ?Murat Türkkan dış transferde kadromuza kazandırdığımız 7´inci futbolcu oldu. Geçtiğimiz sezon Altay´da şampiyonluk sevinci yaşayan tecrübeli bir futbolcuyu renklerimize bağladık. Murat Türkkan kalitesiyle ve tecrübesiyle takıma çok şeyler verecektir. Bundan kesinlikle şüphemiz yok. Dış transfer çalışmalarımız devam ediyor. Kulübümüzün yapısına ve karakterine uygun isimleri kadromuza kazandırmaya devam edeceğiz? diye konuştu. 



Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 5.07.2018 16:32:30 663 0
Tarih: 05.07.2018 16:32 Güncelleme: 05.07.2018 16:32
Haberi Sesli Oku