Manisa’da İlçe, Belde ve Köylere hizmet götürmeye başlayan Manisa Belediyesi, Saruhanlı’nın 10 köyüne oturma bankı desteğinde bulundu.

Manisa Belediyesi ilçe ve beldelere verdiği destekleri köylerde de yaygınlaştırdı. Bu çerçevede Sarıçam, Hatıplar, Çaltepe, Aydınlar, Şatırlar, Sarısığırlı, Kepenekli, Çakmaklı, Taşdibi ve Adiloba köylerine oturma bankları teslim edildi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, köylerin ihtiyaçlarının bir bir tamamlanmaya başladıklarını, daha önce köy camilerinin merkezde olduğu gibi LED ışıklarla aydınlatıldığını hatırlatan Başkan Ergün,

“Bugüne kadar yetmişe yakın köy camimizin aydınlatmasını tamamladık. Yine köylerden gelen talepler üzerine köy meydanlarında ve camilerde eksikliği hissedilen oturma banklarını köylerimize teslim etmeye başladık. İlk etapta otuz adet oturma bankı köylerimize teslim edildi. Önümüzdeki günlerde bu sayıyı daha da arttıracağız. Yaptığımız hizmetler karşılığında köylerimizden olumlu tepkiler almaya başladık. Buda bizleri memnun ediyor” dedi.

Manisa Belediyesi’nin köylere verdiği destekler, köy muhtarları ile birlikte köylerde yaşayan vatandaşları da mutlu etti.

Adiloba Köyü Muhtarı Osman Pala, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü’ye teşekkür ederek, “Köyümüze oturma bankları gönderilmesi tabi ki bizi sevindirdi. Ancak bizi asıl sevindiren konu burada var olduğumuz bizlere hissetmeleridir. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bizi hatırlamaları bizi çok memnun etmiştir” diye konuştu.

İl Genel Meclisi Üyesi Mesut Kesici ise köylere yapılan desteklerin bölge halkını memnun ettiğini ve bunu bizzat kendilerine ilettiklerini belirterek, “Bu bölgede halk gelen desteklerden oldukça memnun. Bu memnuniyeti köylülerimiz bizlere bizzat iletiyor. İnşallah bu hizmetlerin artarak devam edeceğini umut ediyoruz” şeklinde konuştu.

Sarıçam Köyü Muhtarı Osman Kabaklıoğlu ise gelen banklar ve köylerine yapılan desteklerin devam etmesini temenni ederek, “Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e köylülerimiz adına teşekkür ediyoruz. Bazı eksikliklerimiz de var. Özellikle çöp konteyneri ve kilit taş noktasında ki eksikliklerin de kısa sürede tamamlanacağına inanıyoruz” diye konuştu. Diğer köylerde de gelen oturma bankları nedeniyle Manisa Belediyesi’ne teşekkür eden köylüler, hizmetlerin kendilerini mutlu ettiğini belirttiler.



Kötü koku gelince ortaya çıktı: Boş arazide kadın cesedi bulundu

Silahlı çatışma: 1 ölü, 1 yaralı

Feci şekilde darp edildi, 27 gün sonra yaşamını yitirdi

Salihli'de korkutan yangın

Korkunç cinayet: Konuşmak için çağırdı, öldürdü! Son paylaşımı dikkat çekti

Salihli'deki yangının bilançosu: 4 ev, 1 ağıl, 2 motosiklet, 1 traktör, 1 iş makinesi kül oldu

Makilik alanda yangın

Silahlı kavga: 3 yaralı

Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 18.07.2013 13:53:20 651 0

Tarih: 18.07.2013 13:53

Haberi Sesli Oku