Manisa’da İlçe, Belde ve Köylere hizmet götürmeye başlayan Manisa Belediyesi, Saruhanlı’nın 10 köyüne oturma bankı desteğinde bulundu.

Manisa Belediyesi ilçe ve beldelere verdiği destekleri köylerde de yaygınlaştırdı. Bu çerçevede Sarıçam, Hatıplar, Çaltepe, Aydınlar, Şatırlar, Sarısığırlı, Kepenekli, Çakmaklı, Taşdibi ve Adiloba köylerine oturma bankları teslim edildi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, köylerin ihtiyaçlarının bir bir tamamlanmaya başladıklarını, daha önce köy camilerinin merkezde olduğu gibi LED ışıklarla aydınlatıldığını hatırlatan Başkan Ergün,

“Bugüne kadar yetmişe yakın köy camimizin aydınlatmasını tamamladık. Yine köylerden gelen talepler üzerine köy meydanlarında ve camilerde eksikliği hissedilen oturma banklarını köylerimize teslim etmeye başladık. İlk etapta otuz adet oturma bankı köylerimize teslim edildi. Önümüzdeki günlerde bu sayıyı daha da arttıracağız. Yaptığımız hizmetler karşılığında köylerimizden olumlu tepkiler almaya başladık. Buda bizleri memnun ediyor” dedi.

Manisa Belediyesi’nin köylere verdiği destekler, köy muhtarları ile birlikte köylerde yaşayan vatandaşları da mutlu etti.

Adiloba Köyü Muhtarı Osman Pala, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü’ye teşekkür ederek, “Köyümüze oturma bankları gönderilmesi tabi ki bizi sevindirdi. Ancak bizi asıl sevindiren konu burada var olduğumuz bizlere hissetmeleridir. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bizi hatırlamaları bizi çok memnun etmiştir” diye konuştu.

İl Genel Meclisi Üyesi Mesut Kesici ise köylere yapılan desteklerin bölge halkını memnun ettiğini ve bunu bizzat kendilerine ilettiklerini belirterek, “Bu bölgede halk gelen desteklerden oldukça memnun. Bu memnuniyeti köylülerimiz bizlere bizzat iletiyor. İnşallah bu hizmetlerin artarak devam edeceğini umut ediyoruz” şeklinde konuştu.

Sarıçam Köyü Muhtarı Osman Kabaklıoğlu ise gelen banklar ve köylerine yapılan desteklerin devam etmesini temenni ederek, “Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e köylülerimiz adına teşekkür ediyoruz. Bazı eksikliklerimiz de var. Özellikle çöp konteyneri ve kilit taş noktasında ki eksikliklerin de kısa sürede tamamlanacağına inanıyoruz” diye konuştu. Diğer köylerde de gelen oturma bankları nedeniyle Manisa Belediyesi’ne teşekkür eden köylüler, hizmetlerin kendilerini mutlu ettiğini belirttiler.



Bülent Arınç'tan Başkan Durbay'a yoğun bakımda ziyaret

Başkan Durbay'ın tedavisi bilinci açık olarak devam ediyor

CHP Lideri Özgür Özel, Memleketi Manisa İçin Koştu: ÇYDD Manisa Maratonda Türkiye Zirvesine Çıktı

Manisa Baro Başkanı Yeşil’den Başkan Durbay Açıklaması

Manisa FK - Vanspor FK maçının ardından

Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 2 - Vanspor FK: 1

Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor ilk galibiyetini deplasmanda aldı

Yoldan çıkan otomobil takla attı; 2 yaralı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Kış Öncesi Anlamlı Destek

Ameliyat yaptığı sırada kalp krizi geçiren doktor hayatını kaybetti

ANKARA DEMİRCİLİLER DERNEĞİ’NDE RAMAZAN SARICA GÜVEN TAZELEDİ

Turgutlu Berberler ve Kuaförler Odası’nda Seçim Hareketlendi!

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

akan Bak, Soma’da stat açılışı yaptı

Saruhanlı'da vefat...

TIR'a Arkadan Çarpan Otomobilde 2 Kişi Hayatını Kaybetti

KAYINPEDER, GELİNİNİ TABANCAYLA YARALAYIP, ONUN KIZ KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Kamyonetle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı

Otomobil şarampole devrildi: 2 ölü, 1 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 18.07.2013 13:53:20 873 0
Tarih: 18.07.2013 13:53 Güncelleme: 18.07.2013 13:53
Haberi Sesli Oku