MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyespor´un altyapısından yetişen ve Afyon kampının en fazla gelişim gösteren futbolcularından biri olan Mehmet Uysal için Halil Onultmak Spor Tesisleri´nde imza töreni düzenlendi. 
TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor altyapıya verdiği önemin meyvelerini almaya başladı. Geçtiğimiz sezon A takımla birlikte idmanlara çıkmaya başlayan Mehmet Uysal ile profesyonel sözleşme imzalayan Manisa Büyükşehir Belediyespor´da büyük bir gurur yaşandı. Afyon kampının en fazla gelişim gösteren futbolcularından birisi olan Mehmet Uysal´la, Halil Onultmak Spor Tesisleri´nde profesyonel sözleşme imzalanırken, imza töreninde kulüp başkanı Mevlüt Aktan, yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda futbol altyapı sorumlusu Özcan Nalbantlar´da hazır bulundu. 
Göreve geldikleri günden bu yana altyapıya büyük önem verdiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, ?Bugün kulübümüz için çok önemli günlerinden birini yaşıyoruz. Altyapıdan, A takımımıza futbolcu kazandırmak en büyük hedeflerimizden bir tanesiydi. Gerçekten çok mutluyuz. Çok yetenekli bir kardeşimizle profesyonel sözleşme imzalıyoruz. Kendisi umarım uzun yıllar kulübümüze başarıyla hizmet edecektir. Mehmet Uysal kardeşimize önümüzdeki yıllarda başarılar diliyorum. Kendisi yetenekli bir futbolcu. Başarılı olacağına inanıyoruz açıkçası. Bizim en büyük hedeflerimizden bir tanesi altyapımızdan A takıma oyuncu çıkarmak. Bunun içinde ilk adımları atmaya başladık. Önümüzdeki yıllarda da bu devam edecek. Yaptığımız yatırımların meyvesini almaya başladık. İnşallah A takımda forma giyen genç futbolcularımızın sayısı artacak? diye konuştu. 
Halil Onultmak Spor Tesisleri´nde düzenlenen imza töreninden sonra açıklamalarda bulunan yönetim kurulu üyesi ve futbol altyapı sorumlusu Özcan Nalbantlar, ?Daha öncede altyapımızdan Harun kardeşimiz A takıma yükselmiş ve kendisiyle profesyonel sözleşme imzalamıştık. Şimdi de Mehmet Uysal´la profesyonel sözleşme imzalıyoruz. Bu sayıyı daha da arttırmak istiyoruz. Mehmet Uysal, Türk futbolunun önemli golcülerinden biri olacak. Bunun için tabi ki öncelikle çok çalışması gerekiyor. Mehmet Uysal kardeşimizin A takımda da adından başarıyla söz ettireceğine inanıyoruz? dedi. 
Manisa Büyükşehir Belediyespor´un altyapısından yetişen ve profesyonel sözleşmeye imza atan Mehmet Uysal ise imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, ?Öncelikle başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere kulüp başkanımız Mevlüt Aktan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Manisa Büyükşehir Belediyespor´un altyapısında çok iyi imkanlar sunuldu bize. Çok iyi imkanlarda ve şartlarda çalıştık. Allah bana bir şans verdi. Bende bu şansı iyi kullanmak istiyorum. Bence herkesin değerlendirmesi gereken bir şans. Bende bu şansı değerlendirmek için elimden gelenin çok daha fazlasını yapacağım ve çalışacağım. Hedefim Manisa Büyükşehir Belediyespor´da çok iyi başarılara imza atmak ve Manisa Büyükşehir Belediyespor´la çok iyi yerlerde yükselmek? diye konuştu. 



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 31.08.2018 08:56:10 516 0

Tarih: 31.08.2018 08:56
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00