Anahtar Kelimeler: Manisa BBSK gurbetçi stoper

MANİSA - Yeni sezonda TFF 2. Lig Kırmızı Grup´ta mücadele verecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Denizlispor´un 1.89 boyundaki gurbetçi stoperi Ömer Alp Kulga´yı renklerine bağladı. 
Manisa Büyükşehir Belediyespor´da transfer tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezonda mücadele vereceği TFF 2. Lig Kırmızı Grup´ta iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayan Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetimi, Denizlispor´un tecrübeli stoperi Ömer Alp Kulga´yı renklerine bağladı. Halil Onultmak Spor Tesisleri´nde kulüp başkanı Mevlüt Aktan ile bir araya gelen tecrübeli defans oyuncusu Kulga, yeni takımı Manisa Büyükşehir Belediyespor´la 1 yıllık sözleşme imzaladı. 
Kulüp başkanı Mevlüt Aktan, Halil Onultmak Spor Tesislerinde düzenlenen imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, ?Denizlisporlu Ömer Alp Kulga´yı renklerimize bağlayarak defansımızı daha da güçlendirdik. Her mevkide forma rekabetinin yüksek olacağı bir takım oluşturmak istiyoruz. Bu doğrultuda son olarak bir süredir görüşme halinde olduğumuz Denizlisporlu Ömer Alp Kulga ile anlaşmaya vardık ve bu futbolcumuzla 1 yıllık sözleşme imzaladık. Ömer Alp Kulga´nın transferi her iki taraf içinde hayırlı, uğurlu olsun? diye konuştu. 
Yeni takımı Manisa Büyükşehir Belediyespor´la 1 yıllık sözleşme imzalayan Ömer Alp Kulga ise imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, ?Hedefleri olan bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig´de şampiyon olan bir takıma geldim. İnşallah bu kez TFF 2. Lig´de şampiyonluk hedefine ulaşırız. Şampiyon olmak elbette kolay değil. Biz bu hedefe ulaşmak için çok çalışacağız. Futbol kariyerime büyük hedefleri olan bir takımda devam edeceğim için mutluyum. İnşallah el birliğiyle Manisa Büyükşehir Belediyespor´u çok daha güzel günlere taşırız? diye konuştu. 
Manisa Büyükşehir Belediyespor´un Denizlispor´dan renklerine bağladığı 1.89 boyundaki Belçika doğumlu gurbetçi futbolcu Ömer Alp Kulga, 2011-2012 futbol sezonunda Hollanda 2. Lig ekibi MVV Maastricht´ten Kayserispor´a transfer oldu. Gurbetçi futbolcu Türkiye kariyerinde Kayserispor´dan sonra Orduspor, Mersin İdmanyurdu, Denizlispor, Boluspor, Bugsaş, Osmanlıspor ve son olarak yeniden Denizlispor´da forma giydi.



Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 10.07.2018 09:30:56 794 0
Tarih: 10.07.2018 09:30 Güncelleme: 10.07.2018 09:30
Haberi Sesli Oku