Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

Manisa BBSK 2. Lig için gün sayıyor

Manisa BBSK 2. Lig için gün sayıyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup´ta sezonu 58 puanla 3. sırada bitiren Manisa Büyükşehir Belediyespor´da, gözler Silivrispor ile oynanacak olan play-off maçına çevrildi.

MANİSA - Spor Toto 3. Lig 2. Grup´ta sezonu 58 puanla 3. sırada bitiren Manisa Büyükşehir Belediyespor´da, gözler Silivrispor ile oynanacak olan play-off maçına çevrildi. Yeşil-beyazlılar 18 Mayıs Perşembe günü konuk edeceği rakibini Manisa´da farklı yenerek, 22 Mayıs´ta İstanbul´da oynanacak rövanş maçına avantajlı bir skorla gitmenin hesaplarını yapıyor.

?Play-off´tan alnımızın akıyla çıkacağız?
Ligin son bölümünde 9 maçta 8 galibiyet alarak önemli bir çıkış yakaladıklarını hatırlatan Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Devrim, bu yükselişi play-off maçlarına da yansıtacaklarını söyledi. Play-off maç tarihlerinde yaşanan sarkmanın kendilerini etkilemediğini dile getiren Devrim, ?Yönetim, teknik heyet ve oyuncularımızla kenetlendik. Tek hedefimiz var oda 2. Lig´e yükselmek. Taraftarlarımızın da desteğiyle ilk maçta istediğimiz sonucu alabilirsek işi Manisa´da bitirebiliriz. Play-off maçlarından alnımızın akıyla çıkacağız. Hedefimize ulaşacağımızdan şüphem yok? diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyespor play-off ta Silivrispor ile ilk maçını 18 Mayıs Perşembe günü Manisa´da, ikinci maçını ise 22 Mayıs Pazartesi günü İstanbul´da oynayacak. Play-off´a kalan Erbaaspor´un rakibi ise Dersimspor-Çatalcaspor maçının ardından belli olacak. Play-off final maçı ise 27 Mayıs Cumartesi günü oynanacak.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor