Anahtar Kelimeler: 0

MANİSA, ALIŞVERİŞ MERKEZİNE KAVUŞTU

 

MANİSA - Redevco’nun Türkiye’deki üçüncü yatırım ve geliştirme projesi olan, Manisa'nın da ilk alışveriş merkezi unvanını taşıyan Magnesia Alışveriş Merkezi, kapılarını ziyaretçilerine açtı.

 

19 bin metrekarelik alana sahip alışveriş merkezinin açılışına Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Redevco CEO’su Andrew Vaughan, Redevco Türkiye Genel Müdürü Patrick Van Dooyeweert ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tezcan Ödemiş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Törende Redevco CEO'su Andrew Vaughan ve Redevco Türkiye Genel Müdürü Patrick Van Dooyeweert'in açılış konuşmalarının ardından kürsüye gelen Cengiz Ergün, şöyle konuştu;

 

"Manisa’nın değişimini simgeleyen, ismini Manisa’nın mitoloji isminden alan Magnesia Alışveriş Merkezi’nin açılışını yapmaktan dolayı son derece mutluyum. Manisa insanını kentimizde tutmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bunu nasıl başarırız diye düşünürken insana önem veriyoruz ve insana yatırım yapılması için öncülük ediyoruz. Aslında Manisa insanının neden kendi ilinde değil de, en yakın İzmir’de vakit geçirdiğini sorguladığımızda, karşımıza hep sosyal alanların ve bu tür merkezlerinin eksikliğini Manisalı yaşadı. Biz de bu gerçekle hareket ederek hem belediye olarak sosyal alanları artırıyoruz, hem de yatırımcıları kendilerine gereken desteği Manisa Belediyesi olarak her zaman veriyoruz. Büyükşehir olma yolunda ilerleyen kentimizde esnafımızın da kendisini modernleştirmesi ve değişimi sürdürerek ve diğer illere de örnek olacağından eminim" dedi.

 

Magnesia Alışveriş Merkezi'nin sanayi, tarım ve ticaret şehri olan Manisa'nın önemli bir ihtiyacını gidereceğini kaydeden Vali Halil İbrahim Daşöz ise, alışveriş merkezinin Manisa'ya hayırlı olmasını diledi.

 

Konuşmaların ardından Vali Halil İbrahim Daşöz, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Redevco CEO'su Andrew Vaughan, Redevco Türkiye Genel Müdürü Patrick Van Dooyeweert ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tezcan Ödemiş tarafından açılış kurdelesi kesildi.

 

Manisalıların yoğun ilgi gösterdiği açılışta kapılar açılır açılmaz vatandaşlar mağzalara akın etti. Açılış dolayısıyla 4 gün boyunca Manisalılar için çok çeşitli etkinlikler ve bir de açık hava konseri verilecek. 29 Haziran akşamı ise yine Magnesia Alışveriş Merkezi'nde ünlü pop şarkıcısı Hadise bir konser verecek.

 

ALIŞVERİŞ MERKEZİ HAKKINDA

 

Yaklaşık 10 bin metrekarelik brüt kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi, 65’ten fazla mağazaya ev sahipliği yapıyor. İçerisinde hipermarket, sinema, yemek katı, eğlence merkezleri ve çocuk oyun alanı da bulunan Magnesia Alışveriş Merkezi, merkez nüfusu 300 bini aşkın Manisa’nın ilk ve tek alışveriş merkezi olma özelliğini taşımasının yanı sıra komşu ilçeler için de bir buluşma noktası durumunda.

 

Magnesia Alışveriş Merkezi, Redevco’ya ait Türkiye’deki diğer alışveriş merkezleri gibi BREEAM sertifikasına sahip. Magnesia Alışveriş Merkezi, bin kişiye inşaat aşamasında ve yaklaşık 700 kişiye de perakendede olmak üzere toplam bin 700 kişiye istihdam sağladı.

 

Haber Merkezi

 



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 28.06.2012 18:06:42 488 0

Tarih: 28.06.2012 18:06

Haberi Sesli Oku