MANİSA - Manisa´nın Soma ilçesinde katıldığı bir programda, ?Eğer yüzde 50´yi geçemezsek iç savaşa hazır olun? söyleminde bulunan AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem´in istifası istendi. 
AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, il başkan yardımcısı Ozan Erdem´in tepki çeken sözleriyle ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı. Erdem´in siyaset bilimci sıfatıyla katıldığı Soma´daki konferansta yaptığı konuşmanın, AK Parti´nin görüşlerini yansıtmadığını vurgulayan Başkan Mersinli, ?Gittiğimiz her yerde halk oylaması kampanyası içerisinde ?hayır´ diyenler de ?evet´ diyenler de olacaktır. Biz, toplumu geren söylemlerden uzak duracağız. Halk oylaması süreci boyunca da ılımlı bir propaganda yürüteceğiz. 16 Nisan´a az bir süre kaldı. ?Evet´ mi çıkacak, ?hayır´ mı çıkacak, bunu halkımız tayin edecek. Dolayısıyla Sayın Ozan Erdem´in talihsiz açıklaması teşkilatımızın ve partimizin görüşlerini yansıtmadığı gibi hepimizi de üzmüştür. Bu açıklaması nedeniyle Sayın Ozan Erdem´in istifası istenmiştir.? ifadelerini kullandı.
AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem, dün AK Parti Soma İlçe Gençlik Kolları tarafından Soma Belediye Düğün Salonunda düzenlenen ?Büyük ve Güçlü Türkiye Cumhurbaşkanlığı Sistemi? konulu konferansta yaptığı konuşmada referandumla ilgili olarak, ?Size tek bir benzetme yapayım. Eğer yüzde 50´yi geçemezsek ve bu referandum oylamasında başarısız olursak iç savaşa hazır olun. Gerek kendi içimizde gerek kendi dışımızda kartların yeniden karılacağını, yeniden plan masalarının kurulacağını iyi bilelim? ifadelerini kullanmıştı.



SARUHANLI’DA UNUTULMAZ COŞKUN SABAH GECESİ!

Saruhanlı Belediyesi’nden Şatırlar Mahallesi’ne Kapalı Düğün Salonu

Saruhanlı Halk Eğitimi Merkezi’nden Öğretmen ve Kursiyerlere Akhisar Gezisi

Saruhanlı’da Polis Haftası Ziyareti: Emniyet Teşkilatından Kaymakam Murat Acar’a Anlamlı Buluşma

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde Anlamlı Teşekkür: Hasta Memnuniyetine Gönül Veren Sema Hanım Ödüllendirildi

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nden Ulusal Kanser Haftası’nda Farkındalık Etkinliği

Evlerine 20 kilometre kala kazada can veren 7 kişinin kimliği belli oldu

Şüpheli ölüm! 53 yaşındaki adam evinde ölü bulundu

Tiyenli Mahallesi’nde Altyapı Çalışmaları Başlıyor

Salihli’de fuhuş operasyonu: Yabancı uyruklu 2 kadın yakalandı

Saruhanlı’da Velilere Yönelik “Çocuğumu Anlıyorum” Semineri Düzenlendi

Manisa'da Gediz Nehri'nin taşması sonucu bağlar su altında kaldı

Yılmaz Mahallesi’nde Kavşak Düzenlemesi... GÜNDÜZÜ AYRI, GECESİ AYRI GÜZEL OLDU

Manisa Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruluş yıl dönümünde anlamlı ziyaret

Saruhanlı’da Bir Günde 470 Kg Atık Pil Toplandı

Saruhanlı Belediyesi Çınaroba ve Seyitoba Mahallelerine Güvenlik Kamerası Sistemi Kurdu

SARUHANLI’DA HATAY - TRABZON KÜLTÜR BULUŞMASI BAŞLIYOR

CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “MAZOT 100 LİRAYA DAYANDI, İKTİDAR AKARYAKITTA ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMIYOR, SAVAŞIN BEDELİNİ VATANDAŞIMIZ ÖDÜYOR”

Harcırahmanlıspor 4 Köşe: Lider Kayıpsız İlerliyor

Başbuğ Alparslan Türkeş, Vefatının 29. Yılında Saruhanlı’da Anıldı

Yaşlı adam hayatına son verdi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 16.02.2017 08:28:36 0
Tarih: 16.02.2017 08:28 Güncelleme: 16.02.2017 08:28
Haberi Sesli Oku