SARUHANLI - Türkiye de bir ilki gerçekleştiren Saruhanlı Belediyesi yok olmaya yüz tutmuş bir gelenek olan Mahalle Maçlarını yeniden canlandırıyor.

Geçen yaz dönemi programında ilki yapılan mahalle maçları bu yaz dönemin de 2 defa şenlik şeklinde yapılacak. 

Saruhanlı merkez ve 9 mahalle takımının kıyasıya mücadele edeceği maçlarda amaç tüm mahalle çocuklarının kaynaşması.

Bu yaz döneminde 1 Ağustos ve 29 Ağustosta yapılacak olan mahalle maçlarında tüm mahalleler birbiri ile oynayacak. 

Maçlar Saruhanlı Belediyesi Spor Tesisleri halı sahası ve Yılmaz Mahallesi Sosyal Tesisleri Halı Sahasında yapılması planlanıyor.

Geçen yaz döneminde 500 çocuk mahalle maçlarında oynayıp birbirleri ile kaynaşarak güzel görüntülere sahne olmuştu. Bu yaz döneminde hedef 1000 çocuk her gün farklı mahalle takımları ile maç yaparak Sporun dostluk kardeşlik ve fair play olduğunu göstermek.

Saruhanlı Belediyespor Direktörü Mutlu Çamlıyer konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada; ?Saruhanlı Belediyesi Sportif Faaliyetler Türkiye´de bir ilk olan mahalle Maçları projesi ile tüm çocuklarımıza sahip çıkıyor. Geçen yıl yaptığımız şenlikte 500 çocuk başka mahallelerimizdeki çocuklarımızla maç yaparak Sporun birleştiriciliğini kazanandan çok dostluğun kardeşliğin fair playin daha önemli olduğunu gördüler. Bu defa hedef 1000 çocuk ile mahalle maçları. 10 mahallemiz ile yaz döneminde 2 büyük şenlik ile mahalle maçlarını canlandıracağız. Hepimizin tek bir çatı altında büyük bir aile olduğumuzu kazanan kaybedenin olmadığı dostluğun kardeşliğin fair playin her şeyden önce geldiğini göstereceğiz.

Bu anlamda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Çocuklarımıza daha küçük yaşta Sporun güzelliklerini göstererek daha sosyal daha sağlıklı ve herkesin herkesi sevdiği saydığı bir nesil yetiştirmek istiyoruz.? Dedi.



Salihi'de Lise Öğrencisi Bıçaklanarak Öldürüldü

Saruhanlılı çiftçiler rahat edecek! Traktörleri artık yüzmeyecek…

Üzüm hasadı başladı, Tariş halen fiyat açıklamadı

Eşinin eski nişanlısını ekmek bıçağıyla katletti! Henüz 16 yaşındaydı...

Saruhanlı'da okul çatısında yangın

GÜZELLİK UZMANI SEDA MANDUZ 3. ŞUBESİNİ SİMAV’A AÇTI

Manisa'da 19 bin 376 sentetik hap ele geçirildi

Eski Muğla Milletvekili Ali Boğa kazada hayatını kaybetti

Smyrna Antik Kenti'nde kazılar sürüyor

Ege Üniversitesinden kuşakları buluşturan parkur

Göztepe - Fenerbahçe maçı öncesi İzmir’de trafik düzenlemesi

Elektrik akımına kapılan DESKİ personeli hayatını kaybetti

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Müzeye çocuk eli değdi, kurdeleyi çocuklar kesti

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 25.07.2016 18:15:01 611 0

Tarih: 25.07.2016 18:15 Güncelleme: 25.07.2016 18:15
Haberi Sesli Oku
17.08.2025 10:58:00