Anahtar Kelimeler: 0

MADDE BAĞIMLILIĞINDAN KORUNMANIN YOLLARI

SARUHANLI - Manisa Valiliği tarafından başlatılan “Onları Kurtaralım” projesi kapsamında Saruhanlı’daki Lise öğrencilerine madde bağımlılığından kurtulmanın ve korunmanın yolları anlatıldı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Mehmet Ulaş, bağımlılık yapıcı maddeler ve bağımlılıkla mücadele konusunda öğrencilere bilgiler verdi.

Belediyeye ait Sosyal Aktivite Merkezindeki Düğün salonunda düzenlenen ve yaklaşık 750 öğrencinin katıldığı seminerde konuşan Ulaş, madde bağımlılığından kurtulmanın en iyi yolunun hiç başlamamak olduğunu ifade etti.

Madde bağımlılığından kurtulmanın üç altın prensibi olduğunu, bunların sigara, alkol ve ilaç kullanmama şeklinde sıralandığını dile getiren Ulaş, bağımlılıktan kurtulmak için uzman bir hekimin yönlendirmesi doğrultusunda hareket edilmesi gerektiğini anlattı.

İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar’ın da katıldığı seminerin sonunda öğrencilere polis ekipleri tarafından madde bağımlılığının zararlarını anlatan broşür dağıtıldı.

Muammer Kökcüoğlu



Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Turgutlu'da 3 Eve Yıldırım Düştü

Manisa'da cadde ve sokaklar göle döndü, birçok noktayı su bastı

Uzmanında Serviks Kanseri uyarısı

Alkol masasında tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 ağır yaralı

Araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Öğrenciler camilerin tarihini yerinde öğreniyor

Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

Demirci Halısı ICFE 2026 Fuarı'nda Dünya'ya tanıtılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde bir acı kayıp daha

Gelin, kaynanasına karaciğerini verdi

5 liralık anlaşmazlıkta kan aktı, eniştesini gözünü kırpmadan öldürdü

Marmara Gölü'nü kurtaracak projenin ihalesi tamamlandı

Genç Mizgin gece yarısı fenalaştı, kan donduran gerçek hastanede ortaya çıktı!

Eğitimle sporu birleştirdi, Türkiye ikinciliğine ulaştı

Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Akyol: "Estetik; bireylerde sağlık, sosyal ve psikolojik rahatlama sağlıyor"

Filede büyük heyecan Salihli’de başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 17.05.2012 18:48:07 523 0
Tarih: 17.05.2012 18:48 Güncelleme: 17.05.2012 18:48
Haberi Sesli Oku