Madalyalar Ferdi Zeyrek'in anısına armağan edildi
Moldova'nın başkenti Kişinev'de düzenlenen 'Cishinau Karate Open Yıldızlar Karate Şampiyonası'nda Alaşehir Belediyespor Karate Takımı, milli forma altında önemli bir başarıya imza attı. 13 sporcusu ile 10 madalya kazanan takım, kazandıkları tüm madalyaları, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in anısına armağan etti.
15 Haziran 2025 tarihinde Moldova’nın Cishinau kentinde düzenlenen Uluslararası Moldova Open Karate Şampiyonası’nda, 132 sporcuyla yer alan Türkiye turnuvada genel klasmanda takım halinde birinci olarak, büyük bir başarıya imza attı. Türkiye milli takımı toplamda 32 altın, 23 gümüş ve 47 bronz madalya ile Moldova, Ukrayna, Makedonya, Azerbaycan ve Romanya gibi ülkeleri geride bırakarak turnuvanın da şampiyonu oldu.
Şampiyonada Alaşehir Belediyespor Kulübü, 13 sporcusu ve 1 antrenörüyle Türkiye Karate Federasyonu Milli Takım kadrosunda yer aldı. Sporculardan 10’u dereceye girerek madalya kazanırken, Alaşehir’i ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etti.
Alaşehir Belediyespor karate takımında dereceye giren sporcular ve madalyaları şöyle: "Halil Efe Kocatürk – Ferdi Büyükler 67 kg: altın madalya, Mustafa Arıkanlı, Ata Deniz Yılmaz, Aziz Varol – U12 Erkek Takım: altın madalya, Alperen Pusmak, Fahri Kerem Karabulut, Ahmet Etka Dikmen – U12 Erkek Takım: gümüş madalya, İremsu Solak – U12 40 kg: gümüş madalya, Muhammet Emin Duman – 12-13 Yaş 55 kg: bronz madalya, Furkan Efe Şahin – U14 50 kg: bronz madalya.
Toplamda 13 sporcudan 10'unun madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attığını kaydeden Alaşehir Belediyespor Karate Takımı ve Milli Takım Antrenörü Bilal Gültekin, 15 Haziran 2025'te düzenlenen turnuvanın ardından yaptığı açıklamada, "Bu anlamlı başarıda bizlere güvenen ve her daim destek olan Alaşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Ahmet Öküzcüoğlu’na, şahsım, sporcularımız ve kulübümüz adına en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bu turnuvada Türkiye Milli Takımı antrenörü olarak görev yapmaktan dolayı büyük bir gurur ve onur duydum. Sporcularımızla birlikte hem ülkemizi hem Alaşehir’imizi en iyi şekilde temsil etmekten mutluluk duyuyorum. Alaşehir Belediye Spor Kulübü olarak milli forma altında kazandığımız tüm madalyaları, rahmetli Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ferdi Zeyrek'in aziz hatırasına armağan ediyoruz. Sporcularımızın alın teriyle, yürekten kazandığı her başarı, bu topraklara değer katmış bir büyüğümüzün anısına sonsuz bir vefa nişanesidir. Mekanın cennet olsun Ferdi Başkanım. Bu zafer senin! Bu zafer, Alaşehir’in gençliğe verdiği değerin, sporla yoğrulmuş disiplinin ve birlik ruhunun en güzel göstergesidir. Uluslararası alanda gelen bu başarı, sadece bir spor galibiyeti değil, Alaşehir’in geleceğine atılan güçlü bir adımdır."
Alaşehir Belediyespor Karate Takımı, uluslararası platformda gösterdiği performansla yalnızca madalyalar kazanmakla kalmadı, aynı zamanda bir vefa örneği göstererek, Ferdi Zeyrek'in adını da başarılarla yaşattı.



Otomobil tarlaya uçtu: 2 yaralı

Salihli BBP’de Ahmet Uçak dönemi

Maliyet krizine karşı tarladan mahalleye satış

Salihli Seyrantepespor’dan transfer bombardımanı

MCBÜ sporcusu karatede Avrupa ikinciliği kazandı

Emniyetten hem denetim hem bilgilendirme

23 yıl hapis cezası ile aranan şahıs Salihli polisinden kaçamadı

Salihli CHP’de istifa şoku: İlçe başkanı adaylıktan da çekilip istifa etti

Manisa’da ışık donanımı denetiminde 7 araç trafikten men edildi

Yangın sonrası miniklerden örnek davranış

Turgutlu’da evini yakmaya çalışan şahıs gözaltına alındı

İki çocuk annesi Kezban'ın katil zanlısı yakalandı

Traktör devrildi: 1 ölü 1 yaralı

İL EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ, SARUHANLI DEVRİYESİNDE

CHP’li vekillerden Manisa çıkarması

Göztepe’den Juan hamlesi

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 18.06.2025 12:30:00 474 0

Tarih: 18.06.2025 12:30 Güncelleme: 18.06.2025 12:32
Haberi Sesli Oku
27.08.2025 08:43:00