Anahtar Kelimeler: MABEM MASMEK kayıtları devam ediyor

MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde şehre kazandırılan Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi'nde vatandaşlar, hizmetlerden en iyi şekilde yararlanmaya devam ediyor. Merkezde hizmet veren MABEM ve MASMEK kursları için de yeni dönem kayıtları devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, ilgili birimleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu,  kayıt yaptıran veli ve öğrencilerle sohbet etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde Manisalılara hizmet veren Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Yıldırım, ziyaretlerinde çalışmalar hakkında Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan'dan bilgiler aldı hem personeller ile hem de kayıt yaptırmaya gelen veli ve öğrencilerle sohbet etti.

Yıldırım; "Ana temamız başarı ve halka hizmet"

Kursların başarılarıyla gurur duyduklarını dile getiren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım; "Başarısıyla gurur duyduğumuz, her yıl üniversitelere, liselere öğrenciler gönderdiğimiz MABEM kurslarımızın yanı sıra MASMEK kurslarımızı ziyaret ettik. Kayıt zamanlarında oluşabilecek sorunları yerinde inceleyerek çözüm aradık. Öğretmen arkadaşlarımızın, sorumlu arkadaşlarımızın, kayıt kabulde bulunan arkadaşlarımızın karşılaştıkları durumlar hakkında bilgi aldık. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de eğitim alanında büyük önem verdiği MABEM kurslarımız ve MASMEK kurslarımız için kayıtlarımız devam ediyor. Bizim ana temamız başarı ve halka hizmet. Biz bu başarımızdan taviz vermeyeceğiz. Halka hizmet etmeye devam edeceğiz. Umut ediyorum bizden sonra da kendini geliştirerek her yıl üniversitelere kazandırdığı öğrenci sayısını arttırarak gelecek nesillere bu kurumun daha güçlü ilerlemesini sağlayacağız” dedi. 

Kayıtlar Devam Ediyor 

MABEM ve MASMEK kurslarına katılmak isteyen öğrenci ve vatandaşlar için Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi'nde kayıtlar devam ediyor. 21 Ağustos tarihi itibariyle başlayan MABEM 7. ve 11. sınıflara destek kursu kayıtları 9 Eylül tarihinde sona erecek. 19 Ağustos tarihinde başlayan MASMEK kurslarının ise kayıt süreci devam ediyor.



Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

Demirci Halısı ICFE 2026 Fuarı'nda Dünya'ya tanıtılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde bir acı kayıp daha

Gelin, kaynanasına karaciğerini verdi

5 liralık anlaşmazlıkta kan aktı, eniştesini gözünü kırpmadan öldürdü

Marmara Gölü'nü kurtaracak projenin ihalesi tamamlandı

Genç Mizgin gece yarısı fenalaştı, kan donduran gerçek hastanede ortaya çıktı!

Eğitimle sporu birleştirdi, Türkiye ikinciliğine ulaştı

Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Akyol: "Estetik; bireylerde sağlık, sosyal ve psikolojik rahatlama sağlıyor"

Filede büyük heyecan Salihli’de başladı

Manisa’da suç örgütüne darbe: 15 şüpheli gözaltında

Manisa’da 31 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı

Eğitimin nabzı okullarda tutuluyor

Manisa’da motosiklet denetiminde 3,25 milyon TL ceza kesildi

Soma’da 302 sentetik ecza ele geçirildi

MASKİ’den Yuntdağı mahallelerine altyapı atağı

Karısını başından vurup kaza süsü vermişti, internette silah aradığı ortaya çıktı

İZBETON kooperatif davasında tutuklu sanık kalmadı

Emniyet şeridindeki kamyona çarpan motosikletli genç hayatını kaybetti

Salihli’de 2026 yılı yatırımları masaya yatırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 21.08.2019 17:36:00 702 0
Tarih: 21.08.2019 17:36 Güncelleme: 21.08.2019 17:36
Haberi Sesli Oku