Tarih: 02.01.2017 09:07

Lübnanlı Chiraz´ın Aşkı Uzak Tanımadı

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI/KOLDERE - Saruhanlı´nın Koldere Mahallesi´nde ikamet eden Bilal Gönültaş, 4 yıl önce internet üzerinden tanıştığı Lübnanlı Chiraz ile hayatını birleştirdi. 

Tanıştıkları günden sonra yıllarca birliktelikleri süren Lübnan´ın Beyrut Kentinde oturan Chiraz ile Koldereli Bilal çiftinin aşkına ülkeler ötesi mesafe engel olamadı.

Koldereli Bilal Gönültaş ve Beyrut´un güzel kızlarından Chiraz, aşklarını Koldere Mahallesi´nde gerçekleştirilen muhteşem düğün töreni ile taçlandırdılar. Çiftin mutlu gün Koldere´nin gelenek göreneklerine göre gerçekleştirildi. Gün içinde davetlilere yöresel yemekler ikram edilirken, davul zurna eşliğinde damat tıraşıda ihmal edilmedi. Akşam ise Koldere Düğün Salonu´nda davetliler doyasıya eğlendi. 

-Mutlu Sona Kavuştuk-

Manisa Büyükşehir Belediyesi personeli olarak çalışan Bilal Gönültaş, Chiraz ile beraberliklerini şu sözlerle ifade etti;  ?4 yıl önce Chiraz ile internette tanıştık uzun sürek yazıştık ve daha sonraları konuşmaya başladık birbirimize olan sevgi o kadar arttı ki biz birbirimize inandık güvendik. Binlerce kilometre de engel olamadı ve birbirimize kavuştuk. Ailelerimize teşekkür ediyoruz. Onların da desteği ile internet üzerinden başlayan aşkımız ve sonunda gerçekleştirdiğimiz bu hayallerimizi düğünümüzle taçlandırmamıza yardımcı oldular. Biz o kadar çok sevinçliyiz ki mutlu sona eriştik.?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —