Anahtar Kelimeler: Lösemiyi yendi sahalara

MANİSA - Manisa'da 28 yaşındaki amatör futbolcu Tugay Bayraktar, 8 yıl önce yakalandığı lösemiyi yenerek yeşil sahalara geri döndü.

Donatımspor altyapısında forma giyerken 20 yaşında lösemi hastalığına yakalanan ve futboldan uzak kalan Tugay Bayraktar, 8 yıl aradan sonra futbola dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Tedavi sürecinin ardından hastalığı yenerek sağlığına kavuşan deneyimli savunma oyuncusu, Manisa 1.Amatör Lig takımlarından Kuşlubahçe Köprülüspor ile sözleşme imzaladı.

Yeşil sahalara döndüğü için mutlu olduğunu belirten Tugay, "Tedavi sürecinde moralimi yüksek tutarak, doktorlarımın, ailemin, arkadaşlarımın ilgisi ve desteği ile hastalığı yeneceğime inandım. Allah'a şükürler olsun ki hastalığı atlattım, zor dönemleri geride bıraktıktan sonra evlendim. Mutlu ve huzurlu bir evliliğim var. Tugay Tuğra adında evladımız var. Uzun bir süreçten sonra futbola döndüğüm için çok mutluyum. Futbolu özledim. Bundan sonra çok çalışıp eski formuma dönmek istiyorum. Arkadaşlarımla birlikte takımıma faydalı olmaya çalışacağım. Transferimde emeği geçen Kulüp Başkanımız Cemil İşçi ve Futbol Şube Sorumlumuz Ekrem Çimen'e teşekkür ederim" dedi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 15.10.2022 13:03:00 727 0

Tarih: 15.10.2022 13:03
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00