Anahtar Kelimeler: Lösemiyi yendi sahalara

MANİSA - Manisa'da 28 yaşındaki amatör futbolcu Tugay Bayraktar, 8 yıl önce yakalandığı lösemiyi yenerek yeşil sahalara geri döndü.

Donatımspor altyapısında forma giyerken 20 yaşında lösemi hastalığına yakalanan ve futboldan uzak kalan Tugay Bayraktar, 8 yıl aradan sonra futbola dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Tedavi sürecinin ardından hastalığı yenerek sağlığına kavuşan deneyimli savunma oyuncusu, Manisa 1.Amatör Lig takımlarından Kuşlubahçe Köprülüspor ile sözleşme imzaladı.

Yeşil sahalara döndüğü için mutlu olduğunu belirten Tugay, "Tedavi sürecinde moralimi yüksek tutarak, doktorlarımın, ailemin, arkadaşlarımın ilgisi ve desteği ile hastalığı yeneceğime inandım. Allah'a şükürler olsun ki hastalığı atlattım, zor dönemleri geride bıraktıktan sonra evlendim. Mutlu ve huzurlu bir evliliğim var. Tugay Tuğra adında evladımız var. Uzun bir süreçten sonra futbola döndüğüm için çok mutluyum. Futbolu özledim. Bundan sonra çok çalışıp eski formuma dönmek istiyorum. Arkadaşlarımla birlikte takımıma faydalı olmaya çalışacağım. Transferimde emeği geçen Kulüp Başkanımız Cemil İşçi ve Futbol Şube Sorumlumuz Ekrem Çimen'e teşekkür ederim" dedi.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi Kurtuluş Mahallesi’nde Sathi Kaplama Çalışmalarını Sürdürüyor

Manisa’nın Gururu Milli Sporcular Vali Özkan’ı Ziyaret Etti

Saruhanlı Devlet Hastanesinden Dünya KOAH Gün

Saruhanlı Belediyesi Sosyal Yardım Faaliyetlerine Devam Ediyor

Belediyeden mahallelerde yol çalışması Saruhanlı

Paşaköy'den transfer bombası

Saruhanlı'nın Doğa Severleri Pazar gününe hazırlanıyor

Manisalı kuaförler Uşak'tan 3 kupa ile döndü

51 yıl hapis cezası olan firari Yunusemre’de yakalandı

MCBÜ öğrencisi Toker, milli takıma altın madalya getirdi

Manisa'da avcı tarafından vurulan çoban hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Gürle’de yılların altyapı sorunu çözüldü

Okul müdürü, voleybol maçında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Yerel Basında Dijital Dönüşümün Merkezi Manisa olacak

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 15.10.2022 13:03:00 909 0
Tarih: 15.10.2022 13:03 Güncelleme: 15.10.2022 13:03
Haberi Sesli Oku