SARUHANLI - İşletmesini başarılı işletmeci Çağrı Doğuş tarafından yapılan Gece Life Nakaştepe’de Türkiye’nin dev sesi olarak işaret edilen     ünlü sanatçı  Linet sahneye çıktı. Son zamanlarda sahne kostümleriylede adından sıkça söz ettiren ünlü Yıldız göğüs dekolteli derin yırtmaçlı  kırmızı ve gri sahne kıyafetleriyle  yine iddasını ortaya koydu.

Gazetecilerin Hülya Avşar’ın Can Yaman deyince ilk yakışıklılığı aklıma geliyor  jönler arasında  Kıvanç Tatlıtuğ’un  oyunculukta  beğeniyorum açıklamasına hatırlatılıp sizin oyuncu favoriniz kim  sorusuna Kıvançta , Can’da yetenekli ama benim favorim Şener Şen ve Halit Ergenç gibi usta sanatçılar açıklamasında bulundu.  

Hadise'nin Belçika'dan akrabası olduğu   Zeki adındaki kişinin yeni sevgilisi hakkındaki sorulara çok net bir şekilde yanıt veren Linet ; Biliyorusunuz Hadise hanımla aynı menajerle çalışıyoruz yazıldığı gibi yakın akraba değil aile ahbapları olduğunu öğrendim.

Parmağındaki tektaş  yüzüğü  işaret ederek bu yüzüğe iyi bakın kendim aldım ve kendi aldığım tektaşı takıyorum ama birgün bu kendi aldığım yerine  başka bir tektaş görürseniz bu size işaret olsun  hayatında  yeni  biri var diyebilirsiniz diye espri yaptı.

Aşk haberlerini yalanlayan Linet  aşk yaşadığım iddia edilen beyefendi benim çok yakın arkadaşımdır. Aramızda olmayan bir durum böyle yansıtıldı ama ben daha fazla  kadın arkadaşlarım yerine erkek arkadaşlarımla sohbet etmeyi normal arkadaşlık yapmayı tercih eden biriyim artık korkar  oldum normal arkadaşlarımla dışarıya çıkmaya aşk haberleri  çıkacak diye gerçekten bir gün biriyle aşk yaşarsam elinden tutar çıkarım dedi. Kendisini izlemeye gelenler arasındaki olan ünlü sanatçı Rober Hatemo’yu sahnesine davet ederek birlikte düet yaptı.



Saruhanlı'da vefat...

Manisa TSO’dan Gülşah Durbay anısına lokma hayrı

Gediz Kavşağında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

SARUHANLI'DA AVCILIK EĞİTİMLERİ TAMAMLANDİ

Eşini öldürüp, Ağrı'da yakalanan Saruhanlılı şüpheli tutuklandı

Kızıl geyikler aylar sonra Spil Dağı’nda yeniden görüntülendi

Yapay zekayla kandırdıkları adamı 98 bin TL dolandırdılar

TIR’ın altında kalan sürücü ağır yaralandı

Evinde sobadan çıkan yangında öldü

Tır ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada yaşlı adam hayatını kaybetti

Vefat ve Başsağlığı!

Kahvehanedeki kavgada bıçaklanan genç adam öldü

Sıra dışı düğün: Gelin ve damat cam vitrinde

Eşinin boğazını keserek öldüren koca, yeniden serbest bırakıldı

Çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı

Minibüste çıkan yangın, park halindeki 5 motosiklete sıçradı

Filede Kazanan Turgutlu Belediyespor Oldu

Yangına giden itfaiye aracı kaza yaptı: 1 yaralı

Servis otobüsü alev alev yandı

Demirci’de Kaymakamlık Kupası heyecanı başladı

Yangında 1 ev kullanılamaz hale geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Magazin 28.10.2019 00:05:00 2159 0
Tarih: 28.10.2019 00:05 Güncelleme: 28.10.2019 00:05
Haberi Sesli Oku