Anahtar Kelimeler: Şampiyonları Ödüllendirildi

SARUHANLI - Manisa’da LGS sınavında tam puan alan öğrenciler, Vali Vekili Ahmet Yılmaz tarafından ödüllendirildi.

Manisa’da Liselere Geçiş Sınavında tam puan alarak Türkiye birincisi olan öğrencilerimiz, Vali Vekili Ahmet Yılmaz tarafından ödüllendirildi.

Valilik Brifing Salonunda gerçekleştirilen ve dereceye giren öğrenciler ve aileleri ile okul müdürlerinin de katıldığı törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, ‘Bu süreçte herkesin emeği var ama asıl maratonu koşturan öğrencilerimiz, onlar gerçekten zor bir süreçten geçtiler, öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’ dedi.

Törende konuşan Vali Vekili Ahmet Yılmaz da “ Burada 6 pırıl pırıl öğrencimiz var, öğrencilerimiz LGS sınavına girdiler, bütün soruları doğru cevaplayarak tam puan aldılar ve Türkiye birincisi oldular. 97 Türkiye birincisi öğrencimiz arasına kendileri de katıldılar. Bütün öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, hepsinin gözlerinden tek tek öpüyorum” dedi.

Kendisinin de yedi yıl önce bu heyecanı yaşadığına değinen ve süreç içerisinde velilerinde çocuklara destek olmak için gayret sarf ettiklerini de söyleyen Vali Vekili Yılmaz “Bu konuda belki en büyük katkı anne ve babaların, sınav sürecinde çocuklarıyla birlikte sınava hazırlandılar, belki de bir anlamda onlarla birlikte sınava girdiler, ben bu anlamda anne ve babalara çok teşekkür ediyorum. Tabi ki bu konuda eğitimcilerimizde çok önemli, anaokulundan başlayarak bütün öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin üzerinde katkısı ve emeği vardır, bütün öğretmenlerimize de takdirlerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Öğrencilerden hayatlarının içerisinde spor ve sanata da yer vermelerini isteyen ve eğitim hayatında başarılar dileyen Vali Vekili Yılmaz daha sonra tam puan alarak Türkiye 1 incisi olan; Mert Ege Bambal, Kağan Emre Tufan, Yahya Aslanalp, Onat Sırrı Orbay, Ahsen Dedeler ve Bora Mercan’a ödüllerini verdi.



Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 28.07.2021 12:46:00 1017 0
Tarih: 28.07.2021 12:46 Güncelleme: 28.07.2021 12:46
Haberi Sesli Oku

Eğitim

Eğitim Haberleri