Anahtar Kelimeler: Levent : "Kazanmayı arzulamıştık"

MANİSA - Altınordu'yu deplasmanda 3-1 mağlup eden Manisa FK Teknik Direktörü Levent Eriş, deplasmanda kazanmayı çok arzuladıklarını ifade ederek, "Son iki haftada oynadığımız oyunların karşılığını alamamıştık. Bu gün hem gol adına hem de kazanma adına çocuklarımızı canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Altınordu'yu deplasmanda 3-1 mağlup eden Manisa FK Teknik Direktörü Levent Eriş, deplasmanda kazanmayı çok arzuladıklarını ifade ederek, "Son iki haftada oynadığımız oyunların karşılığını alamamıştık. Bu gün hem gol adına hem de kazanma adına çocuklarımızı canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 15. hafta maçında Manisa FK, Altınordu'yu 3-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisa FK Teknik Direktörü Levent Eriş, "İki hafta çok iyi oynadığımız müsabakalar vardı. Bu günde Altınordu deplasmanında kazanmayı çok arzu etmiştik. Son iki haftada oynadığımız oyunların karşılığını alamamıştık. Bu gün hem gol adına hem de kazanma adına çocuklarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Galibiyet ne kadar sevindirici olsa da Nizamettin ve Adem Büyük gibi bizim için çok değerli evlatlarımızın sakatlığı o kadar da üzücü. Karşımıza ne çıkacak bilmiyoruz ama bu konuda çok üzüntülü olduğumu söylemek istiyorum. Sıralamadaki yerimizin her geçen hafta değişmesini istiyorum. Bunun da meyvesini yavaş yavaş almaya başladık" ifadelerini kullandı.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 29.11.2022 09:14:00 738 0

Tarih: 29.11.2022 09:14
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00