Anahtar Kelimeler: Levent : "Kazanmayı arzulamıştık"

MANİSA - Altınordu'yu deplasmanda 3-1 mağlup eden Manisa FK Teknik Direktörü Levent Eriş, deplasmanda kazanmayı çok arzuladıklarını ifade ederek, "Son iki haftada oynadığımız oyunların karşılığını alamamıştık. Bu gün hem gol adına hem de kazanma adına çocuklarımızı canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Altınordu'yu deplasmanda 3-1 mağlup eden Manisa FK Teknik Direktörü Levent Eriş, deplasmanda kazanmayı çok arzuladıklarını ifade ederek, "Son iki haftada oynadığımız oyunların karşılığını alamamıştık. Bu gün hem gol adına hem de kazanma adına çocuklarımızı canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 15. hafta maçında Manisa FK, Altınordu'yu 3-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisa FK Teknik Direktörü Levent Eriş, "İki hafta çok iyi oynadığımız müsabakalar vardı. Bu günde Altınordu deplasmanında kazanmayı çok arzu etmiştik. Son iki haftada oynadığımız oyunların karşılığını alamamıştık. Bu gün hem gol adına hem de kazanma adına çocuklarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Galibiyet ne kadar sevindirici olsa da Nizamettin ve Adem Büyük gibi bizim için çok değerli evlatlarımızın sakatlığı o kadar da üzücü. Karşımıza ne çıkacak bilmiyoruz ama bu konuda çok üzüntülü olduğumu söylemek istiyorum. Sıralamadaki yerimizin her geçen hafta değişmesini istiyorum. Bunun da meyvesini yavaş yavaş almaya başladık" ifadelerini kullandı.



Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

Dr. Deniz Kireç’ten yeni kişisel sergi: “Dreamscapes”

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 29.11.2022 09:14:00 0
Tarih: 29.11.2022 09:14 Güncelleme: 29.11.2022 09:14
Haberi Sesli Oku