Anahtar Kelimeler: Kuyuda yolculuğuna uğurlandı

SALİHLİ - Salihli'de evlerinin bulunduğu site bahçesindeki artezyen kuyusunda ölen 35 yaşındaki Aytuğ Demir ile 2 yaşındaki oğlu Batu Demir'in cenazesi toprağa verildi.
Otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından İzmir Adli Tıp Kurumundan alınan baba ile oğlunun cenazesi, Salihli'deki Merkez Hamidiye Camisi'ne getirildi.
Olayda oğlunu ve torununu yitiren Mehmet Demir, taziyeleri kabul etti. Camiye sağlık ekiplerinin desteğiyle tekerlekli sandalyede gelen anne Yağmur Demir, burada gözyaşı döktü.
Baba ile oğlunun cenazesi, ikindi vakti kılınan namazın ardından Karaağaç Mezarlığı'na defnedildi.
Cenaze törenine aile fertleri ve yakınlarının yanı sıra Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve vatandaşlar katıldı.
Olayın geçmişi;
Salihli ilçesindeki Barış Mahallesi'nde bulunan Gülnar Sitesi'nde, 5 Ocak'ta akşam saati ailesinin yürüyüşe çıkardığı 2 yaşındaki Batu Demir, kaçak açıldığı belirtilen 30 santimetre çapında, 60 metre derinliğindeki artezyen kuyusuna düşmüş, baba Aytuğ Demir de oğlunu kurtarmak için kuyuya girmişti.
Haber verilmesiyle bölgeye sağlık, itfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edilmiş, çalışmaların 10. saatinde kuyunun 15. metresinde Aytuğ Demir ile oğlu Batu'nun cansız bedenine ulaşılmıştı.
Üç yıl önce evlendikleri belirtilen ve 1 çocukları bulunan Yağmur-Aytuğ Demir çiftinin siteye 2 ay önce taşındıkları öğrenilmişti.
Olaya ilişkin gözaltına alınan site yöneticisi H.A. ile kaçak artezyen kuyusunu açtığı belirtilen firma yöneticisi V.Ç, "taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan tutuklanmıştı.
Site bahçesinde kullanmak üzere su bulmak için yaklaşık 6 ay önce açılan kuyuda su bulunamadığı ve üzerinin kapatılmadığı öne sürülmüştü.



Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 7.01.2023 17:12:00 1453 0

Tarih: 07.01.2023 17:12
Haberi Sesli Oku
21.04.2025 11:56:00