Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9900,25%-0,76
  • DOLAR

    34,09% 0,24
  • EURO

    38,04% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2874,38% 1,61
  • Ç. ALTIN

    4673,23% 1,54

Kutlu Doğum Haftası” Etkinlikleri Devam Ediyor

 Kutlu Doğum Haftası” Etkinlikleri Devam Ediyor

SARUHANLI - Saruhanlı İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen Kutlu doğum haftası programı çeşitli etkinliklerde devam ediyor.

SARUHANLI - Saruhanlı İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen Kutlu doğum haftası programı çeşitli etkinliklerde devam ediyor.

Kutlu Doğum Haftası kapsamında Saruhanlı Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen program; Saygı duruşu ve istiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Yılmaz Kur-an Kursu Öğretmeni Mehmet Yıldırım'ın okuduğu kuran-ı Kerimin ardından İlçe Müftüsü Mehmet Altay ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yıldırım birer konuşma yaptı.

Konferansa Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Din Görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saruhanlı İlçe Müftüsü Mehmet Altay, Konuşmasında, 14 Nisan Salı günü başlattıkları Kutlu Doğum Haftası'nın 17 Nisan 2015 Cuma günü sona ereceğini söyledi.

Kutlu Doğum Haftasının bu yılki teması Hazreti Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” olduğunu ifade eden Altay, Bu kapsamda Saruhanlı'nın birçok mahalle camilerinde imam hatiplerimiz ve kuran öğretici bayanlarımız tarafından erkeklere ve hanımlara yönelik vaiz programları icra ettik. Ayrıca Merkez çarşı camimizde mevlid-i Şerif okundu. Dedi.

Doç. Dr. Mustafa Yıldırım'da konuşmasında, Kur'an ve Sünnete göre birlikte yaşamanın temel dinamikleri” konulu konferansında, Hazreti Peygamberimizin sünnetine göre birlikte yaşamanın temel ilkelerini anlattı.

Programın sonunda davetlilere üzerinde Peygamber Efendimizin veda Hutbesinin bulunduğu levha, Kur'an-ı Kerim, dini içerikli kitap ve gül dağıtıldı.

 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor