Anahtar Kelimeler: 0

KUTLU DOĞUM’A BÜYÜK İLGİ

 

SARUHANLI - Saruhanlı’da Damla Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen Kutlu Doğum programı büyük ilgi gördü.

 

Kapalı pazaryerindeki programa Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Başkan Yardımcısı Recep Çımat, Belde belediye başkanları, köy muhtarları, işadamları, merkez, köy ve beldelerde yaşayan çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Lokma, pilav, ayran, lokum, süt, kuru üzüm, gül ve gül suyunun ikramıyla başlayan program, Kur'an okunmasıyla devam etti.

 

Açılış konuşmasına yapan Damla Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Ömer Çalışkan, Hz. Muhammed (SAV)'in dünyayı şereflendirdiği bir haftayı idrak etmenin mutluluğu içinde olduklarını, insanlığın kurtuluşu için gönderilen Peygamber'i tanımak ve tanıtmanın her müslümanın birinci görevi olduğunu söyledi.

 

Çalışkan, "Ülkemizde arzu ettiğimiz sevgi, kardeşlik ve hoşgörünün güzel bir örneğini ilçemizde yaşamaktayız. Bu birlik ve beraberliği ülkemizin her köşesinde görmek, duymak en büyük arzumuz." dedi.

 

Yaklaşık 5 bin kişinin geldiği programda semazen gösterisi, ney dinletisi, Manisa Şehzade Eğitim Kurumları'nda öğrenim gören Somalili öğrencilerin şiir okumaları yer aldı.

 

Ses sanatçısı Alper de bir ilahi konseri verdi. Alper'e, semazenler eşlik etti. Program bitiminde Başkan Yardımcısı Çımat, Alper'e içinde üzüm, zeytin ve zeytinyağı bulunan hediye paketleri ve çiçek verdi. Çımat, programda emeği geçen herkesi kutlayarak teşekkür etti.

 

Haber Merkezi



Başkan Durbay'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Kırkağaç'ta uzman erbaşların mezuniyet coşkusu

Beton mikserinin çarptığı sağlık çalışanı 7 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bir anlık öfke evi kül etti: 1 tutuklama

5 ay önce kaybolan yaşlı adam sırra kadem bastı, oğulları perişan

Organize suç örgütü üyeleri yurtdışına kaçarken yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

MELİKE ONUR YORUMUYLA “CAN VERİYORUM”

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 20.04.2012 16:17:13 572 0
Tarih: 20.04.2012 16:17 Güncelleme: 20.04.2012 16:17
Haberi Sesli Oku