KÜTAHYA SİMAV BAHTLLI’LAR, İZMIR BORNOVA’DA İFTARDA BULUŞTU

ADİL AKA

         İzmir çevresinde yaşayan Simav Bahtıllı Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri,Tuna Mahallesi 5639 sokakta N0. 9 Bornova adresinde bulunan dernek binası önünde iftar programı düzenledi.

İzmir’deki Bahtıllı ve Kütahya’lıların 11. Kez düzenlenen  geleneksel iftar sofrasında buluştuğu gece, din görevlileri Uğur Kandemir ve Mustafa Ali Erdoğdu okuduğu Kuranı Kerim ile başladı. Ezanı Muhammedinin okunmasıyla 800 den fazla hemşeri dualarla orucunu açtı.

Bahtıllı Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yusuf Seymanoğlu, , ”Bu mübarek Ramazan ayında, gönüllerimizi aynı sofrada buluşturan, birlik ve beraberlik ruhunu en güzel şekilde yaşatan Simav Bahtıllı ve Kütahyalı hemşehrilerimle bir arada bulunmaktan onur ve gurur duyuyorum.  Dernek vasıtasıyla kurulan bu kardeşlik ve dayanışma  bağlarının devam etmesi için daha nice Ramazanlarda birlikte olmayı temenni ediyorum” dedi.

Başkan Yusuf Seymanoğlu,” Küçük bir sofrada büyük mutluluklarımızı paylaşmak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek üzere derneğimiz tarafından düzenlenen iftar yemeğimize katılan Ak Parti İzmir İl Yönetimi, Ak Parti Bornova İlçe Yönetimi, İzmir Kütahyalılar Platformu Kurucularımıza Kütahyalı dernek başkanlarımız, emniyet mensuplarımız, milli eğitim müdürlerimize, hastane müdürlerimize, mahalle sakinlerimize, üyelerimize ve hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 



Otomobil kanala uçtu: 2 ölü, 5 yaralı

SARUHANLI’DAN ÇANAKKALE’YE ANLAMLI ZİYARET

Zeytin üreticilerine "Halkalı leke" uyarısı

Düğün Salonu Deposunda Şüpheli Ölüm: 47 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da çiftçilere eğitim programı düzenlenecek

Turgutlu Belediyespor Sezonu 2’nci Tamamladı: Hedef Play-off Şampiyonluğu

SARUHANLI’DA CHP ÜYE EĞİTİMİ VE PARTİ PROGRAMI ANLATILDI

Sultanlar Ligi'nde şampiyon Vakıfbank oldu

Bağ evinde yangın: 1 ölü

Meteoroloji hava durumunu açıkladı: Batı'da bahar, Doğu'da sağanak

Kurtulmak için çabaladı ama kapılar açılmadı! Genç doktor, alev alan otomobilden çıkamadı

Otomotiv devinin İzmir'deki fabrikası tamamlanma noktasında: Nisan'da üretim hedefleniyor

UMUT AKYÜREK YORUMUYLA DUYGULARA HÜKMEDİYOR “BEN ÖLEM YAR”

Alaşehir'deevde yangını: 1 kişi hayatını kaybetti

Yağış bereketi barajı doldurdu… Balıkçının yüzü güldü!

OKUL GÜVENLİĞİ, DİSİPLİN VE VELİ SORUMLULUĞU HAKKINDA GENEL TALİMAT VE DUYURU

SARUHANLI’DA EĞİTİM VE GÜVENLİK MASAYA YATIRILDI

Magnesia FK'nın yıldız golcüsü Yasin Deniz Er Galatasaray'da!..

Polis memurunun kızı babasına ait silahla kendini vurdu

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 24.03.2025 15:06:00 0
Tarih: 24.03.2025 15:06 Güncelleme: 24.03.2025 15:06
Haberi Sesli Oku