SARUHANLI - Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği İl Planlama ve Geliştirme Kurulu Toplantısı, video konferans yöntemi ile Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında gerçekleştirildi.

Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği (KÜSİ) İl Planlama ve Geliştirme Kurulu hakkında üyelerin bilgilendirilmesi ve kurulun etkinliğinin artırılması için önerilerin gündeme geldiği toplantıda, İl Sanayi ve Teknoloji Çalışma Planına ilişkin hazırlıklar değerlendirildi. 

Toplantıda ayrıca, Covid-19 salgınının İlimizdeki sanayi üretimi ve istihdam üzerindeki etkileri, normalleşme süreci ve sonrası için hazırlıklar ile üretim, istihdam ve ihracatın artırılmasına yönelik çalışmalar gündeme geldi.

İlin sanayisine ilişkin politika ve stratejileri belirlemek, sorunları tartışmak ve çözüm üretmek amacıyla oluşturulan “KÜSİ İl Planlama ve Geliştirme Kurulu” Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü, İŞKUR İl Müdürü, Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri veya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü,  KOSGEB Müdürü, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Temsilcisi, Belediye Temsilcisi, Üniversite Temsilcisi, Organize Sanayi Bölgesi Temsilcisi, Teknoloji Geliştirme Bölgesi Genel Müdürü, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı ve İlin sanayisiyle ilgili STK üst düzey yöneticilerinden oluşuyor.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 29.12.2020 09:44:00 6563 0

Tarih: 29.12.2020 09:44
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00