SARUHANLI - Kent genelinde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı Devlet Hastanesinde de dezenfekte uygulaması gerçekleştirdi. Yapılan dezenfekte çalışmasının ardından Saruhanlı Devlet Hastanesinin sosyal medya sayfasından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür edildi.

Tüm dünyada tedirginliğe neden olan koronavirüs salgınına karşı Manisa Büyükşehir Belediyesi, tedbirlerini üst seviye çıkardı. Alınan tedbirler kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların toplu olarak kullandığı alanlarda periyodik aralıklarla dezenfekte uygulaması yapıyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Saruhanlı Devlet Hastanesinde de dezenfekte uygulaması gerçekleştirdi. Yapılan dezenfekte çalışmasının ardından hastane yönetimi memnuniyetini dile getirerek, Saruhanlı Devlet Hastanesinin sosyal medya sayfasında şu ifadelere yer verdi; “Hastanemiz, kendi dezenfeksiyon ekibimiz dışında, haftanın iki günü de Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte edilmektedir. Destekleri için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’e, Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Sayın Göksel Topçu’ya ve dezenfeksiyon işlemlerini yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederiz.”



Genç kadın doğumda öldü, yakınları hastaneyi bastı

Besim Dutlulu: Caminin her bir minaresi için 40 iş insanından para toplanmış

Meteoroloji açıkladı: Yerle gök bir olacak, çamur yağacak

Van'da şiddetli hissedilen deprem

Zamlar herkesin cebini yakacak... CHP'li isim olacakları 4 maddede sıraladı

Ekrem Başkan Mütevelli’de Anlamlı Katılım

Yangında 2 katlı ev küle döndü!

Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı Yapıldı

Ekrem Başkan Çullugörece’de Vatandaşlarla Buluştu

Manisa’da Barajlar Doldu, Tarım İçin Su Seviyesi Yükseldi

Manisa’da Yıldız Kızlar Voleybol İl Şampiyonu Değerli Zamanlar Spor Kulübü oldu

Netice Okutan, Türkiye Kadın Belediye Başkanları Platformu Toplantısına Katıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde GETAT Polikliniğinde Hacamat Uygulamaları

CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “MARMARA GÖLÜ SİYASET ÜSTÜ BİR KONUDUR, YENİDEN SU TUTMAYA BAŞLAYAN GÖL İÇİN GEÇİMİNİ BURADAN SAĞLAYAN BÖLGE HALKI DESTEK BEKLİYOR”

TMO Kuru Üzüm Satışını Başlattığını Duyurdu!

Şampiyonluk Yolunda Kritik Viraj: Haydi Turgutlu Salona

Görevde 2 Yıl: Aynı Azim, Aynı Kararlılık

Saruhanlı'da vefat...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın Manisa'ya geliyor

Saruhanlı’da tarla değil servet! Satışa çıkarıldı…

Balıkesir Sındırgı’da korkutan deprem

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 14.04.2020 16:53:00 0
Tarih: 14.04.2020 16:53 Güncelleme: 14.04.2020 16:53
Haberi Sesli Oku