SARUHANLI - Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Saruhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ortaklaşa açtığı ve Saruhanlı Belediyesi'nin sponsor olarak katkı sağladığı tiyatro kursuna katılan kursiyerlerin Sahnelediği Salak Oğlum” Adlı Tiyatro Oyunu, Belediye Kültür Merkezi Salonu'nda, Tiyatro Severle buluştu.

Büyük beğeni toplayan Tiyatro Oyunu, yaklaşık 400 kişi tarafından ilgiyle izlendi.

Salak Oğlum” adlı oyunda sahne alan oyuncuların eğitimini üstlenen kurs öğretmeniKaan Şensoy ve Tayfun Şengöz , Tiyatro Kulübü olarak, bu akşam izleyicilerin karşısına ürettiğimiz yeni projeyle çıkıyoruz. Kursiyerlerimizle ilk kez tiyatro sanatçısı ve yazar Müjdat Gezen`in geleneksel ortaoyunu biçiminde yazmış olduğu Salak Oğlum” güldürüsünü sahnelemeye çalıştık. Oyunda, ortaoyunun öğeleri kullanılarak günümüzde geçen bir evlenme olayı, eğlenceli bir biçimde anlatılıyor. Gurup olarak önümüzdeki günlerde yeni ve farklı projelerimiz olacak. Salak Oğlum” oyunuyla ilgili izleyicilerden aldığımız izlenimlerin olumlu olması,  bizi daha da motive ediyor. Önümüzdeki dönem tiyatro deneyimi yaşamak isteyen yetenekli gençlerimizden Tiyatro Kursumuza katılımlarını bekliyoruz” dedi.

Saruhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sertan Demirel ise, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ile birlikte ortaklaşa düzenlemiş olduğumuz tiyatro kursumuza katılan kursiyerlerimiz nefis bir tiyatro oyunu sergileyerek ilk meyvesini verdi. Bu etkinliklerde desteğini eksik etmeyen Kaymakamımız Sayın Erdoğan kanyılmaz'a, Belediye başkanımız Hüseyin Yaralı'ya ve dekorun hazırlanmasında emeği geçen Metem Müdürü Nizayi Akkuş ve değerli Öğretmenimiz Şerafettin Aytekin' e teşekkür ediyorum. Oyuncularımızın başarısının devamını diliyorum.” Diye konuştu.

Tiyatro gösterisinin sonunda oyunculara katılım belgesi verildi.   

 

 



Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 21.05.2015 11:33:08 2313 0

Tarih: 21.05.2015 11:33
Haberi Sesli Oku
18.04.2025 12:53:00