SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce düzenlenen, Bilgisayar kullanım Kursunu başarıyla tamamlayan 19 kursiyere sertifikaları verildi. Kursiyerler Halk Eğitim Merkezine projeksiyon cihazı hediye etti.

Saruhanlı Halk eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen sertifika törenine, Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Saruhanlı Garnizon Komutanı Vekili Karakol komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Mehmet Tosun ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık katıldı.

İlçedeki Saruhanlı Neval Yaralı Milli Egemenlik İlkokulu Bilgisayar Laboratuvarında Bilgisayar Öğretmeni Özkan Erkuş tarafından eğitim verilen 19 kursiyerin katıldığı 160 saatlik kurs tamamlandı. Kursiyerlere törenle Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık tarafından Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Kurs Bitirme Sertifikası” verildi.

Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz burada yaptığı konuşmada, Kursiyerlere verilen bu sertifikalar iş bulmada kolaylık sağlıyor. Dünyada artık her şey bilgisayarlar sayesinde gözler önündedir. Her alanda ulaşmak istenilen bilgi elimizin altında ve dünya artık iletişim sayesinde daha da küçülmüştür. Bu süreci takip etmenin yegâne önemli araçlardan biride bilgisayar olarak görülmektedir" dedi.

Bilgisayar Öğretmeni Erkuş, kursa katılan öğrencilerin orta derecede bilgisayar kullanma deneyimi kazandıklarını belirterek, Daha önce bilgisayarı açıp kapatmayı bile bilmeyen arkadaşlarımız şimdi donanım bilgisine sahip oldular. Ofis programlarını öğrendiler. Her biri bilgisayar okur-yazarı oldu” dedi.

Tören sonunda kursiyerler tarafından satın alınan projeksiyon cihazı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek'e tesdildi.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 29.04.2015 17:12:58 1579 0

Tarih: 29.04.2015 17:12

Haberi Sesli Oku