MANİSA - Süper Amatör Lig´i şampiyon tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig (BAL)´e yükselen Yunusemre Belediyespor´da Kulüp Başkanı Arif Alkan yönetimiyle birlikte Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi´yi ziyaret ederek şampiyonluk kupasını takdim etti. 
Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi´yi ziyaret etti. Belediyespor Başkanı Alkan, Başkan Çerçi´nin şehir dışı programı dolayısıyla kupa törenine katılamadığını belirtirken kulübe verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Alkan ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada takımı iyi yerlere getirmek amacıyla yönetimiyle beraber çalıştıklarını vurgulayarak, ?Takımımız bu sezon şampiyon oldu ve geçen hafta kupa töreni düzenledik. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, şehir dışı programı dolayısıyla törenimize katılamamıştı. Biz de kupamızı başkanımıza getirdik. Başarı basamaklarını teker teker çıkıyoruz. Futbol altyapı takımlarımızdan 3 tanesi Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı. Yunusemre Belediyespor´u en iyi yerlerde temsil etmek için yönetimimizle beraber var gücümüz ile gece gündüz çalışıyoruz. Her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz? dedi.

?Altyapıda ne kadar çocuğu ulaşırsak o kadar başarılıyız?
Yunusemre Belediyespor Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise önümüzdeki sezon BAL´da mücadele edecek takıma başarılar diledi. Belediye olarak gençleri spora yönlendirmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Çerçi şunları söyledi: ?Yunusemre Belediyespor olarak birçok branşta yaklaşık 1800 lisanslı sporcumuz bulunuyor. Altyapıda ne kadar çocuğa ulaşırsak o kadar başarılı olacağımızı düşünüyorum. Bu çocuklar bizim geleceğimiz o bakımdan gençlerimizi önemsiyoruz. Ben başarılarından dolayı kulüp yöneticilerimizi ve futbolcularımızı kutluyor; başarılarının devamını diliyorum?



Beton mikserinin çarptığı sağlık çalışanı 7 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bir anlık öfke evi kül etti: 1 tutuklama

5 ay önce kaybolan yaşlı adam sırra kadem bastı, oğulları perişan

Organize suç örgütü üyeleri yurtdışına kaçarken yakalandı

Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

Saruhanlı'da Elektrik Kesintisi...

Entübe edilmişti... Hastaneden Gülşah Durbay ile ilgili yeni açıklama!

Saruhanlı Belediyesinden Mahallelere Plastik Masa Desteği

Yapay zekanın "dijital Türkiye" yolunda lokomotif güç olması bekleniyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 11.05.2017 15:41:25 575 0
Tarih: 11.05.2017 15:41 Güncelleme: 11.05.2017 15:41
Haberi Sesli Oku