Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10680%-0,82
  • DOLAR

    32,97% 0,33
  • EURO

    35,31% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2453,58% 0,09
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00

Kupa Avcısı Bursa´da Koşacak

Kupa Avcısı Bursa´da Koşacak

Atletizm branşında Manisa Büyükşehir Belediyespor´u başarıyla temsil eden Ahmet Bayram, 81. kez düzenlenecek olan Büyük Atatürk Koşusu için tüm hazırlıklarını tamamladı.

SPOR - Atletizm branşında Manisa Büyükşehir Belediyespor´u başarıyla temsil eden Ahmet Bayram, 81. kez düzenlenecek olan Büyük Atatürk Koşusu için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Katıldığı her yarıştan dereceyle dönerek Manisalıları gururlandıran Ahmet Bayram, Büyük Atatürk Koşusu´nda da Manisa´yı en iyi şekilde temsil edeceğini belirterek madalya sözü verdi.

Ülkemizde düzenlenen önemli spor organizasyonlarından biri olan Büyük Atatürk Koşusu, 27 Aralık Salı günü 81. kez düzenlenecek. Bursa´da gerçekleştirilecek olan bu zorlu yarışta Manisa Büyükşehir Belediyespor´u başarılı sporcusu Ahmet Bayram temsil edecek. Maratonda elde ettiği derecelerle adından sıkça söz ettiren yeşil-beyazlı sporcu, Bursa´da yapılacak olan Büyük Atatürk Koşusu´nda derece sözü verdi.

Bayram´dan Derece Sözü

Zorlu maratonda genel klasmanda birinciliği hedeflediğini belirten Ahmet Bayram, ?Büyük Atatürk Koşusunda kulübümüzü ve Manisa´yı en iyi şekilde temsil edeceğim. 2014 yılında da katıldığım Büyük Atatürk Koşusunda genel klasmanda birincilik kazanmıştım. Hedef yine aynı. Genel klasmanda birincilik kazanarak Manisa´ya dönmeyi amaçlıyorum? dedi.

Bayram´a Başarılar Diledi

Önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek olan Büyük Atatürk Koşusunda Ahmet Bayram´a başarılar dileyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, ?Maraton sporunda kulübümüzü temsil eden Ahmet Bayram´ın, Büyük Atatürk Korusu´ndan dereceyle döneceğine inanıyorum. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanımız Mehmet Güzgülü ve yönetim kurulumuz adına Ahmet Bayram´a başarılar diliyorum? şeklinde konuştu.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor