Son Dakika

Saruhanlı´nın Kumkuyucak mahallesinde düzenlenen geleneksel hayır yemeği, Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Kumkuyucak´ta Saruhanlı Belediyesi tarafından yenilenen meydanda düzenlenen hayır yemeğinde din görevlileri tarafından dualar okundu. Daha sonra davetlilere mahallenin yöresel yemeklerinden ikram edildi.

Başkan Yaralı, yemekte yaptığı konuşmada etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Mahalle Muhtarı Nuri Karacaoğlu olmak üzere tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Yaralı şöyle konuştu ?Saruhanlı ilçemize bağlı birçok mahallemizde her yıl geleneksel olarak hayır yemekleri düzenleniyor. Bunlardan ilki bu yıl Kumkuyucak mahallemizde başladı. Geçen yıl 10 mahallemizde hayır yemekleri düzenlenmişti. Bu yılda yine bir çok mahallemizde hayır yemekleri düzenlenecek. Bizlerde Saruhanlı Belediyesi olarak bu tür organizasyonlara destek veriyor ve katılım sağlıyoruz. Bu vesile ile halkımızla bir araya gelip, talep ve isteklerini dinliyoruz. Birlik ve beraberlik ortamında yapılan bu etkinlikler halkın kaynaşması bakımından büyük önem taşıyor. Hayır yemekleri aynı zamanda bahar havası ortamında geçerek, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularımızı kuvvetlendiriyor. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin.?

Mahalle Muhtarı Karacaoğlu ise programlarına katılım ve desteğinden dolayı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı´ya ve tüm vatandaşlara teşekkür etti.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 16.03.2018 14:05:15 571 0

Tarih: 16.03.2018 14:05

Haberi Sesli Oku