KULA - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula´da yağışlı havalarda zaman zaman sorunlar yaşanan Yunusemre Caddesi, Tabdukemre Caddesi ve iç sokaklarda yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarına başladı. 
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yürütülen çalışmalarla vatandaşların içme suyu şebeke hatları, kanalizasyon hatları ve yağmur suyu hatlarından kaynaklanabilecek sorunların önüne geçiliyor. MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula´nın altyapı sorunlarını çözmek için de düğmeye bastı. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç da yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere ilçeye gitti. Kula´da ilk olarak Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun´u ziyaret eden MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, yürütülen çalışmalar ile önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.
MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, daha sonra Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile birlikte ilçede gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Genel Müdür Yakup Koç, ?Kula ilçemizde daha önce içme suyu altyapısının yenilenmesi için çalışma başlatmıştık. Geçmiş yıllarda döşenen ve AÇB borulardan oluşan içme suyu şebeke hattı deformasyona uğraması nedeniyle zaman zaman arızalar ve patlaklar gibi sorunlara yol açıyordu. Bu nedenle harekete geçerek çalışmalarımıza başladık. Bu kapsamda vatandaşlarımızın daha kaliteli su içebilmesi ve su kayıp-kaçaklarının önüne geçilmesi amacıyla 11 bin metrelik içme suyu hattını polietilen borular ile değiştiriyoruz? dedi.
Yağmur suyu şebeke hattında gerçekleştirilen çalışmaların da tüm hızıyla devam ettiği bilgisini veren Genel Müdür Koç, ?İlçemizde yağışlı havalarda zaman zaman sorunların yaşandığı Yunusemre Caddesi, Tabdukemre Caddesi ve iç sokaklarda yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarımız başladı. Çalışmalar kapsamında 650 metre 600 mm, 310 metre 500 mm, 138 metre 400 mm ve 422 metre 300 metre olmak üzere toplam bin 520 metrelik yağmur suyu hattı döşenecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemizde yağışların meydana getirdiği olumsuzlukların önüne geçmeyi hedefliyoruz? diye konuştu. Genel Müdür Koç, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Karayolları´nın sorumluluk alanında bulunan menfezde de MASKİ ekiplerince temizleme çalışması gerçekleştirildiğini sözlerine ekledi.



Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Tenis turnuvasında şampiyon olanlar halıyı kaptı

Eğlence merkezi çıkışında öldüresiye dayak

Kanseri atlatan oyuncu hayata yeniden başladı

Osmaniye'de şehit sayısı 2'ye yükseldi

Halitpaşa-Lütfiye Yolunda Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürüyor

Yaz Spor Okullarında 2025 Dönemi Sertifika Töreniyle Sona Erdi

Cesedi denizden çıkmıştı, sebep olan arkadaşı tutuklandı

Otoparkta yangın paniği

13 yıllık baş ağrısı kabusu, 10 dakikada sona erdi

Sahte reklama aldanan iş kadını, 700 bin lira dolandırıldı

Kayıp gencin gölette cansız bedenine ulaşıldı

Manisa'da fabrikada kimyasal zehirlenmesi: 3 kişi yaralandı

Memur-Sen'den zam teklifine tepki

Yaşar Üniversitesi’nden yapay zeka destekli ders tasarımı

24 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 28.02.2016 17:05:44 545 0

Tarih: 28.02.2016 17:05 Güncelleme: 28.02.2016 17:05
Haberi Sesli Oku
14.08.2025 15:27:00