Anahtar Kelimeler: Kula Zeytin Üreticisine Desteği

KULA - Zeytin üretiminde kasa kullanımının yaygınlaştırılması projesi kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula’da üreticilere zeytin kasası desteğinde bulundu. Zeytin kasalarını teslim alan üreticiler, kırsala yapılan yatırımlar için teşekkür ettiler.

Zeytin Üreticilerine 72 Bin Kasa Desteği programı kapsamında, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kula’da, 210 üreticiye 2 bin 100 kasa desteğinde bulunuldu. Kasa dağıtım törenine; Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Kula Belediye Başkanvekili İbrahim Kilimci, Kula İlçe Tarım Orman Müdürü Bilgin Sarısu, Kula Ziraat Odası Başkanı Nuri Topal ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Kula Ziraat Odası Başkanı Nuri Topal, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerinde kırsala yönelik gerçekleştirdiği hizmetleri sayarak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Üreticiye yönelik projeleri anlattı

Topal’ın ardından konuşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, üreticiye Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek başladı. Öztozlu, “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Köylü Milletin Efendisidir” anlayışıyla 2022 yılında 70 milyonluk rekor bir bütçeyi kırsal kalkınmaya ayırdık. Bu anlamda hizmetlerimizi teker teker hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bir önceki buluşmamızda üzüm sepeti dağıtımında bir araya gelmiştik. Daha önce gübre dağıtımında, fidan dağıtımında, koç dağıtımında bir araya geldik. Bu anlamda kırsal kalkınma ile ilgili projelerimizle sık sık üreticilerimizle bir araya geliyoruz. Önümüzdeki hafta 26 sulama kooperatifine 10 Milyon lira değerinde 48 bin metre boruyu törenle dağıtacağız. Bu da bizim için önemli projeler arasında yer alıyor. Yine hayvan üreticimiz için hayvan içme suyu göleti yapımı ve temizliği devam ediyor. Arıcılığa ciddi anlamda desteğimiz devam ediyor. 30 Büyükşehir’in arasında bütçesine oranla en fazla kırsala desteği başkanımızın talimatıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi ayırdı” dedi.

Başkan Ergün’e teşekkür ettiler

Konuşmaların ardından üreticiler zeytin kasalarını teslim alırken, kendilerine sağlanan destekler dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.



Saruhanlı Belediyesi’nden Mahallelere Modern Giriş Tagı

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı'da tohum icmalleri askıya çıktı

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nde Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Tütün tarlasına çekilen seyyar elektrik kablosu yangına neden oldu

Düğüne gelen her davetliye bir fidan hediye edildi

Vestel, Manisa BBSK Kadın Voleybol Takımı ile güçlerini birleştirdi

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Tarlaya uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Şatırlar Mahallesi’ne Kapalı Düğün Salonu

-Akhisarlı bisikletçiler Türkiye Şampiyonasında göz doldurdu

Saruhanlı'da Vefat...

Feci kazada karı-koca vefat etti

Manisalı çiftin piknik keyfi faciayla bitti

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 14.09.2022 14:52:00 3308 0

Tarih: 14.09.2022 14:52 Güncelleme: 14.09.2022 14:52
Haberi Sesli Oku
5.08.2025 17:41:00