Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10056%-1,59
  • DOLAR

    32,23% -0,12
  • EURO

    34,77% -0,10
  • GRAM ALTIN

    2430,48% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00

Kula’da Şeremet ve Saraçlar Mezarlıkları Güven Altına Alındı

Kula’da Şeremet ve Saraçlar Mezarlıkları Güven Altına Alındı

Manisa Büyükşehir Belediyesinin mezarlık güvenliklerinin artırılması noktasındaki çalışmaları, il genelinde devam ediyor.

KULA - Manisa Büyükşehir Belediyesinin mezarlık güvenliklerinin artırılması noktasındaki çalışmaları, il genelinde devam ediyor. Bu kapsamda Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı, himaye tel çit çalışması tamamlanan Kula ilçesine bağlı Şeremet ve Saraçlar mahalle mezarlıklarında incelemelerde bulundu. Mahalle muhtarları, çalışma nedeniyle Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca himaye tel çit çalışması tamamlanan Kula ilçesine bağlı Şeremet ve Saraçlar mahalle mezarlıklarında incelemelerde bulundu. Daire Başkanı Abalı’ya Şeremet Mahallesi Muhtarı Sefa Gökoğlan ve Saraçlar Mahallesi Muhtarı İsmail Erbay da eşlik etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde il genelinde mezarlıkların bakımı, onarımı, temizliği ve güvenliği noktasında çalışmaları hassasiyetle sürdürdüklerini belirten Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen himaye tel çit çalışmasının Kula ilçesine bağlı Şeremet ve Saraçlar mahalle mezarlıklarında da tamamlandığını ifade etti. Şeremet Mahallesi Muhtarı Sefa Gökoğlan ve Saraçlar Mahallesi Muhtarı İsmail Erbay da, çalışmaların mezarlıkların güvenliği açısından önemine dikkat çekerek, çalışma nedeniyle Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor