Anahtar Kelimeler: Kula Seralar Kuruldu Üretim Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Örtü Altı Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi Projesi kapsamında Kula ilçesine kazandırılan seralarda incelemelerde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin seracılık faaliyetlerinde üreticileri yüzde 75 hibeli olarak desteklediğini hatırlatan Usta, üreticilere bereketli ve kazançlı bir hasat dileğinde bulundu.   

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yerinde üretim, yerelde kalkınma düşüncesinden hareketle hayata geçirilen seracılık projesi, hız kesmeden devam ediyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta da bu kapsamda Kula ilçesinde üretime geçilen seralarda incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Usta’ya Kula Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Faik Şentürk de eşlik etti. Seracılık faaliyetleri desteklenen üreticiler de Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta’ya teşekkür ederken Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e selamlarını iletti.

Çiftçilerimizin Ürünleri Bol, Kazançları Bereketli Olsun

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yerelde kalkınma ilkesinden hareketle seracılık faaliyetlerini yoğunlaştırdıklarını belirten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta “Kenger ve Gökçeören Mahallelerinde bulunan seralarımızın teslimlerinin ardından incelemelerde bulunduk. Çiftçi kardeşlerimizin üretim faaliyetlerine başladığını gördük. Bu da bizleri oldukça mutlu etti.  Kula ilçesinde bu yıl ile birlikte toplam 49 adet seramızın kurulumunu tamamlamış bulunmaktayız. Önümüzdeki yıl içinde sera başvurularının artarak devam etmesini istiyoruz. Yüzde 75 hibeli seralarımızdan faydalanan çiftçilerimizin ürünlerinin bol, kazançlarının bereketleri olmasını dilerim” dedi.



BAYRAM SABAHI ACIYA DÖNDÜ: 26 YAŞINDAKİ GENÇ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI: SAĞLIĞINIZ İÇİN TUZU AZALTIN

SARUHANLI KAYMAKAMI MURATACAR'dan ANLAMLI BAYRAM ZİYARETLERİ

SARUHANLI’DA BAYRAMLAŞMA GELENEĞİ SÜRÜYOR: PROTOKOL TEK YÜREK OLDU

Katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yılı Törenle Anıldı

Salihli’de Motosiklet Kazası: 70 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da kız futbol takımı kuruldu

Saruhanlı'da soğuk hava bağlara zarar verdi

Kemal Önal Sokak Modern Görünümüne Kavuştu

Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 17.12.2020 11:15:00 0
Tarih: 17.12.2020 11:15 Güncelleme: 17.12.2020 11:15
Haberi Sesli Oku