KULA - Kula ilçesinde 8. Tarım ve İnsan konulu Ulusal Fotoğraf Sergisi, Kula Beyler evinde vatandaşların beğenisine sunuldu. 
Kula Beyler Evi´nde açılan 8. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Sergisinin açılışına Kula Kaymakamı Osman Güven, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsmail Kaya, Kula İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bilgin Sarısu, İlçe Milli Müdürü Raşit Çarpan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sabahattin Öner, Esnaf Odası Başkanı Aytekin Şadan, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Harun Uysal, Ziraat Odası Başkanı Nuri Topal ve vatandaşlar katıldı. 8. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Sergisinde dereceye giren fotoğraflar, protokol üyeleri tarafından kesilen kurdelenin ardından, vatandaşların beğenisine sunuldu. Daha sonra protokol üyeleri sergiyi gezerek fotoğrafları tek tek inceledi.
Tarımın ve toprağın önemi konusunda duyarlılığı arttırmak amacı ile bu yarışmanın düzenlendiğini belirten Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsmail Kaya, ?Tarımsal gelişmeler ile tarım, doğa, çevre ve insan ilişkilerinin, estetik ve öznel bakış amacıyla düzenlenen Tarım ve İnsan konulu fotoğraf sergisinin Manisamızdaki bu yılki durağı Kula oldu. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız tarafından toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi amacıyla 2009 yılından bu yana düzenlenen Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışmasında dereceye girerek sergilenmeye değer bulan eserlerin yer aldığı fotoğraflar 81 ilimizde, il müdürlüklerince uygun bulunan mekanlarda sergilenmek suretiyle kitlelerle buluşturulmaktadır. Bu tür sergileri tarımın kırsaldan çıkarılarak, şehrin gündemine taşınması bakımından dikkate değer buluyor ve önemsiyoruz" dedi.



İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Koldere’deki yangın kısa sürede söndürüldü

KENT KONSEYİ’NDEN GAZETECİLERE 10 OCAK ZİYARETİ

Saruhanlı'da şap alarmı! 16 mahallede hayvan alım-satımı ve hayvansal ürün giriş-çıkışı yasaklandı

Kros sporcuları Türkiye Şampiyonası için ter döktü

Alaşehir’de üzümün geleceği değerlendirildi

MCBÜ’de yoklama dijitale taşındı

Başkan Cıllı'dan Kardelen Gazetesine Ziyaret

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Genç adamın ölümü mahalleyi yasa boğdu…

MASMEK’te Bahar Dönemi kurs kayıtları başlıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Karla kaplanan Demirci'de kartpostallık manzaralar

Alaşehir Kahveciler Odası’nda Umut Koç dönemi

SARUHANLI’DA VEFAT…

Fırtınada çatıdan düşen şehit kardeşi hayatını kaybetti

Feci kaza: 1 ölü

Başkan Balaban gazetecileri ağırladı

Başkan Dutlulu: "2026 hizmet yılı olacak"

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 25.04.2017 08:13:17 641 0
Tarih: 25.04.2017 08:13 Güncelleme: 25.04.2017 08:13
Haberi Sesli Oku