Anahtar Kelimeler: Kula Yatırımları Görüşüldü

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u makamında ziyaret ederek, ilçede yapılması planlanan çalışmalarla ilgili görüştü.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Kula programı kapsamında Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret etti. Başkan Tosun’un makamında gerçekleşen görüşmede, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydıner, İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir, MASKİ İlçe Şefi Tuğba Ural, şube müdürleri ve teknik personel yer aldı. Görüşmede ilçeye kazandırılan mevcut hizmet ve yatırımların yanı sıra, ilerleyen dönemlerde hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar hakkında da istişarelerde bulunuldu.

Yatırımlarda hız kesilmedi

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, “Gerek Kula ilçe merkezinde gerekse de kırsal mahallelerde önemli yatırımlara hayat verdik. İl genelinde olduğu gibi Kula’da da yatırımlarımızda hız kesmiyoruz. Bu kapsamda planlamasını yaptığımız altyapı ve içme suyu temini noktasındaki çalışmalarımızla ilgili Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’u ziyaret ettik, istişarelerde bulunduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün liderliğinde hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet verme adına çalışmaya devam edeceğiz. Destek ve işbirliği noktasında özverili çalışmalarından dolayı Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Tosun, “Yapılan hizmetler Kula’yı yaşanılabilir bir kent yaptı”

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’da MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay ve beraberindeki heyete ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Tosun, “MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde ilçemize birçok yatırım kazandırıldı. Her anlamda Kula mahalleleri hizmeti gördü. Çok daha güzel hizmetleri göreceğimize inancım sonsuzdur” dedi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 17.10.2020 10:23:00 5556 0

Tarih: 17.10.2020 10:23
Haberi Sesli Oku

İlçeler

İlçeler Haberleri
26.04.2025 09:13:00