Kula Belediyesi, Manisa'da Halk Ekmek'ten Sonra İlk Halk Et Satışını Başlattı
Kula Belediyesi, üretken belediyecilik anlayışı çerçevesinde Manisa ve ilçeleri arasında ilk ve tek Halk Et tanzim satışına başladı. 
Kula Belediyesi iştirak şirketi Beşibiryerde A.Ş. teşebbüsü ile halkın güvenilir, sağlıklı, kaliteli ve ucuz et tüketimine katkı sağlamak üzere Halk Et satış mağazası törenle hizmete açıldı. Manisa ve ilçeleri arasında ilk defa Kula’da Halk Ekmek üretim ve satışını başlatan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, halk yararına Halk Et satışını da başlatarak bir ilke daha imza attı. 4 Eylül Mahallesi Şehitler Caddesi üzerinde yer alan Kula Belediyesi Kültür Merkezi'nde bulunan Halk Et satış mağazasının açılışı, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un açılış konuşmaları, ardından yapılan dualar eşliğinde açılış kurdelasının kesilmesiyle gerçekleşti. Hizmete sunulan Halk Et satış mağazasında dana kuşbaşı kilogram fiyatı 210 TL'den, dana kıyma kilogram fiyatı 200 TL'den vatandaşa sunuldu. Ramazan ayı boyunca da vatandaşlar aynı fiyat tarifesinden alışveriş yapabilecekler. 

Başkan Tosun; “ Amacımız Hizmet ve Vatandaşımızın Bütçesine Destek”
2021'de yılında Kula Halk Ekmek'le başlatılan vatandaşın bütçesine destek olmaya yönelik çalışmalarına Halk Et'i de ekleyerek Manisa'da bir ilki daha gerçekleştirdiklerini vurgulayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yaptığı konuşmada; “Göreve geldiğimiz günden itibaren üretken belediyecilik anlayışıyla çıktığımız bu yolda, ilçemizin refahına, halkımızın yararına gerçekleştirdiğimiz ilklere ve projelere bir yenisini daha ekledik. Halk Ekmek ile başlattığımız halkımızın kaliteli gıdaya daha uygun fiyatlara ulaşabilmesi amacıyla, protokolle Manisa büyükşehir Belediyemizden devraldığımız mezbahamızı, vatandaşımızın güvenilir, kaliteli ve ucuz et tüketimine katkı sağlamak için Kula Belediyesi Halk Et mağazamızı hizmete açtık. Amacımız halka hizmet ve vatandaşlarımızın bütçesine destek olmak” şeklinde konuştu.

Açılış programına; Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Gökmen, Ak Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Ahmet Palabıyık, kamu kurumlarının amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 20.03.2023 16:00:00 2937 0

Tarih: 20.03.2023 16:00 Güncelleme: 20.03.2023 16:00
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 17:34:00