Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

Küçük Sanayi Sitesinin Kanal Hatları ve Yağmur Suyu Izgaraları Temizlendi

Küçük Sanayi Sitesinin Kanal Hatları ve Yağmur Suyu Izgaraları Temizlendi

Yunusemre ilçesine bağlı 75. Yıl Mahallesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesinde ani yağışlarda olası su taşkını ile kötü kokulara sebep olan kanalizasyon hatları ve yağmur suyu ızgaralarında temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

YUNUSEMRE - MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı 75. Yıl Mahallesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesinde ani yağışlarda olası su taşkını ile kötü kokulara sebep olan kanalizasyon hatları ve yağmur suyu ızgaralarında temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yağışlı havalarda taşkınlara karşı önlem alarak vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak adına il genelinde kanalizasyon hatları ve yağmur suyu ızgaralarının temizliğine devam ediyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Yunusemre ilçesine bağlı 75. Yıl Mahallesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesinde sokak sokak temizlik çalışması gerçekleştirildi. Ekipler tarafından kanalizasyon hattı ve yağmur suyu ızgaralarının iç kısımlarındaki katı atıklar ve yabancı maddelerden oluşan tıkanıklıklar temizlenerek su birikintilerine karşı önlem alındı.

Periyodik olarak sürdürüyoruz

Yürütülen çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mümin Deniz, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak yağışlı havalarda taşkınların önlenmesi, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak adına il genelinde çalışmalarımız periyodik olarak devam ediyor. Ekiplerimiz Yunusemre ilçesine bağlı 75. Yıl Mahallesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesinde hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Sanayi sitesindeki her sokakta bulunan kanalizasyon hatları ve yağmur suyu ızgaraları titizlikle temizleniyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün önderliğinde, vatandaşlarımızın sorun yaşamamaları adına temizlik çalışmalarımız aralıksız sürecek” ifadelerini kullandı.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor