Son Dakika

SARUHANLI - Sosyal belediyecilik alanında çalışmalarını kararlılık ve örnek bir şekilde sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesindeki Altı Eylül İlkokulu ile Alahıdır İlkokulu ve Yunusemre ilçesindeki Barbaros İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine kırtasiye seti ile ayakkabı ve Atatürk baskılı tişört hediye etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde sosyal belediyecilik alanında da çalışmalarını kararlılık ve örnek bir şekilde sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere ayakkabı, kırtasiye seti ve Atatürk baskılı tişört armağan etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca organize deline çalışma kapsamında Ahmetli ilçesindeki Altı Eylül İlkokulu ile Alahıdır İlkokulu ve Yunusemre ilçesindeki Barbaros İlkokulu ve Ortaokulu’ndaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı yardımı yapıldı. Anaokulu öğrencilerine de, kırtasiye malzemesi ve Atatürk baskılı tişört hediye edildi.

“Büyükşehir Belediyesinin sıcak yüzü”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla öğrencilere destekleri yaptıklarını belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Müge Kuğu, “Büyükşehir Belediyemizin sıcak yüzünü vatandaşlarımıza gösterme adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda Ahmetli ve Yunusemre ilçelerimizdeki ilkokul ve ortaokul seviyesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ayakkabı yardımında bulunduk. Anaokulu öğrencilerimize de kırtasiye malzemesi ve Atatürk baskılı tişört hediye ettik. Okul aile birlikleri yönetimiyle koordineli şekilde çalışmalarımızı planlıyoruz” dedi.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 30.10.2020 15:49:00 3154 0

Tarih: 30.10.2020 15:49

Haberi Sesli Oku