Manisa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nurettin Aytekin, Manisa’da köy yollarının asfaltlanması ile ilgili olarak, “2013 yılı programına alınan 360 kilometrelik asfaltlama çalışmalarımız başladı.” dedi.

Genel Sekreter Aytekin, köy yollarının asfaltlamasıyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yuntdağı bölgesindeki 35 kilometrelik yol yapımıyla asfaltlama çalışmalarına başladıklarını kaydeden Aytekin, "Bu yıl 1 ve 2. kat asfaltlama işlerimiz ihale edildi, işi alan firmalar yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyorlar. Çeşitli ilçelerde 4 ayrı grup olarak asfaltlama işleri ihale edildi. Eylül ayı sonuna kadar asfaltlama işlerimiz yoğun bir şekilde devam edecek.

Amacımız Manisa`da İl Özel İdaresi`nin yol ağında bulunan yolların standardını yükseltmektir. Bu yıl ayrıca 4 bin kilometrelik asfalt bakımı yapacağız. Manisa`daki 4 köprüden 2`sinin yapımı devam ediyor. 167 kilometre yol tesfiyesi gerçekleştirilecek. Köy yollarına toplam 245 bin metrekarelik kilitli parke taşı döşenecek. Köy yollarının standardını yükseltmek amacıyla 30 köyde sanata yapısı ihalesine çıkıldı. Yoğun bir şekilde yollarının standardını yükseltmeye çalışıyoruz." dedi.

Ova yollarının ıslahı çalışmalarına da iş makineleriyle destek verdiklerini anlatan Aytekin, mevsim itibariyle programlı asfalt yapım yol yapım işlerinin bitmesinin ardından ova yollarının ıslah çalışmalarına destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Aytekin, İl Özel İdaresi`nin yol yapım ve bakım ekiplerinin yılın 365 günü aralıksız sürdüğünü ifade ederek,

"16 ilçemizde asfalt bakım ve yama çalışmalarımız devam ediyor. İl genelinde yaklaşık 4 bin kilometrelik yolun bakım ve yama işlerini ekiplerimiz yapmaktadır. Ova yollarının ıslahını sadece ölü sezonda gerçekleştiriyorduk. Bu yıl farklı bir uygulama ile hafta sonları çalışan personelin mesai ücretinin ziraat odaları ve kaymakamlıklar tarafından karşılanması kanalıyla, kendi programlı işlerimizin dışında ova yollarımızın standardını yükseltmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz." şeklinde konuştu.



Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

Haber alınamayan şahsın cansız bedeni denizde bulundu

Başından vurulmuş halde ölü olarak bulundu

Halitpaşa’da ekili alanda yangın çıktı

Alaşehir'de zirai alanda yangın

Oğlunu öldürdü, kendini tuvalete kilitledi

Alaşehir’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

İzmir’de cinayet işledi, Manisa’da jandarmadan kaçamadı

Manisa'da jandarmadan PKK terör örgütüne operasyon: 3 kişi tutuklandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 29.07.2013 17:25:40 417 0

Tarih: 29.07.2013 17:25

Haberi Sesli Oku