SARUHANLI - Koronavirüsten etkilenen kuaför salonları destek bekliyor. Salon işletmecileri kısa sürede bir destek gelmezse çok sayıda kuaförün mesleğini yapamaz duruma geleceğini söylüyor.

Türkiye’de 5 milyar liralık bir ekonomik büyüklüğe ulaşan kuaför salonları pandemi sürecini en derinden yaşayan işletmelerden biri oldu. Sektör oyuncuları yakın zamanda bir destek verilmemesi durumunda birçok işletmenin kapısına kilit vuracağını belirtiyor. İstanbul'un birçok bölgesinde hizmet veren The Most Kuaför Salonları'nın sahibi Ünal Demir sektör olarak zor bir dönemden geçildiğini ve güçlü portföyü olan markaların ayakta kalabileceğini söyledi.

"100 bin kişi çalışıyor"

Ünal Demir, pandemi sürecinin birçok işletmeye darbe vurduğunu belirterek, "Bu süreçte işini iyi yapan ve portföyü geniş olanlar ayakta durabilmeyi başaracak. Birçok meslektaşımız ise ne yazık ki kapısına kilit vuracak. Bu sektörde 100 binden fazla kişi çalışıyor. Dolaylı olarak milyonlarca kişi ekmek yiyor. Korona sürecinde işletmelerin gerekli önlemleri aldığını düşünüyoruz. Ancak sektöre acil bir şekilde destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.



19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

25 yaşından büyük aracı olanlar yaşadı: Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor

Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Turgutlu'da 3 Eve Yıldırım Düştü

Manisa'da cadde ve sokaklar göle döndü, birçok noktayı su bastı

Uzmanında Serviks Kanseri uyarısı

Alkol masasında tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 ağır yaralı

Araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Öğrenciler camilerin tarihini yerinde öğreniyor

Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

Demirci Halısı ICFE 2026 Fuarı'nda Dünya'ya tanıtılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde bir acı kayıp daha

Gelin, kaynanasına karaciğerini verdi

5 liralık anlaşmazlıkta kan aktı, eniştesini gözünü kırpmadan öldürdü

Marmara Gölü'nü kurtaracak projenin ihalesi tamamlandı

Genç Mizgin gece yarısı fenalaştı, kan donduran gerçek hastanede ortaya çıktı!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 30.11.2020 04:44:00 10844 0
Tarih: 30.11.2020 04:44 Güncelleme: 30.11.2020 04:44
Haberi Sesli Oku