Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

?KÖRDÜĞÜM´ YİNE BİRİNCİ

?KÖRDÜĞÜM´ YİNE BİRİNCİ

DİZİ - ?Kördüğüm´, Perşembe (7 Nisan) akşamı ekrana gelen 14. ve yeni bölümü ile Türkiye´yi yine ekran başına kilitledi.

DİZİ - ?Kördüğüm´, Perşembe (7 Nisan) akşamı ekrana gelen 14. ve yeni bölümü ile Türkiye´yi yine ekran başına kilitledi. Sürükleyici hikayesi, güçlü oyuncu kadrosu ve görsel kalitesiyle, yayınlandığı ilk günden beri ekranda fark yaratan ?Kördüğüm´, TNS ölçümlerine göre A/B SES kategorisinde günün birincisi oldu. 

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye´nin üstlendiği, başrollerini; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy´un paylaştıkları, yönetmenliğini Gökçen Usta´nın üstlendiği, ?Kördüğüm´ün, 7 Nisan Perşembe günü yayınlanan 14. bölümü, A/B SES kategorisinde yüzde 4.42 rating ve yüzde 12.75 izlenme payı ile birinci oldu. 

Dostluk ile düşmanlığın, aşk ile nefretin, kin ile affedişin iç içe geçtiği dizi sosyal medyada da#gidiyorumben hashtag´iyle günün en çok konuşulan konuları arasına girdi. 

UMUT ORTADAN KAYBOLDU

Deniz kenarında montu bulunan Umut´un intihar ettiğini sanan ailesi yıkıldı. Cahide ve Gökçe´nin, Umut´un intiharına sebep olmakla suçladığı Naz gözyaşlarına boğuldu. İlerleyen dakikalarda aslında Umut´un ölmediği, Murat´ın adamları tarafından alıkonulduğu ortaya çıktı. Murat, Tarık Bey´e tersane işinde ortaklık teklif ederek işleri iyice ele aldı.

HEYECAN DAHA DA ARTACAK

Murat´ın niyeti ve planı ne? Ali Nejat ve Naz´ı bundan sonra neler bekliyor? Umut şimdi ne yapacak? Perşembe akşamları Türkiye´yi ekran başına kilitleyen ?Kördüğüm´ün, 14 Nisan Perşembe akşamı, saat 20.00´de FOX´ta ekrana gelecek 15´inci bölümünde heyecan daha da artacak. Yine, nefeslerin tutularak izleneceği yeni bölümde, birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşanacak.  



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor