MANİSA/KÖPRÜBAŞI - MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın Armağan Mahallesinde 3 kilometrelik içme suyu hattı döşeme çalışmasına başlandı. Mahalle Muhtarı İsmail Akar da, “İçme suyu hattımız 30 yıl önce döşenmişti. Şimdi yepyeni oluyor. Cengiz Başkanımızdan Allah bin kere razı olsun” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, uzak yakın demeden il genelinde önemli altyapı ve üstyapı yatırımlarını hayata geçiriyor. Bu kapsamda Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından, Köprübaşı ilçesine bağlı Armağan mahallesinde 3 kilometrelik içme suyu hattı döşeme işine başlandı. Mahallede 3 kilometre kanalizasyon hattı da döşenecek. Ayrıca 13 bin metrekare kilit parke taş imalatı yapılacak.

“Cengiz Başkan sayesinde bu mahalle her türlü yatırımı görüyor”

Mahalle Muhtarı İsmail Akar, “Çalışmalardan çok memnunuz. İçme suyu hattımız 30 yıl önce döşenmişti. Şimdi yepyeni oluyor. Cengiz Başkanımızdan Allah bin kere razı olsun. Cengiz Başkan sayesinde bu mahalle her türlü yatırımı görüyor” dedi.



İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Koldere’deki yangın kısa sürede söndürüldü

KENT KONSEYİ’NDEN GAZETECİLERE 10 OCAK ZİYARETİ

Saruhanlı'da şap alarmı! 16 mahallede hayvan alım-satımı ve hayvansal ürün giriş-çıkışı yasaklandı

Kros sporcuları Türkiye Şampiyonası için ter döktü

Alaşehir’de üzümün geleceği değerlendirildi

MCBÜ’de yoklama dijitale taşındı

Başkan Cıllı'dan Kardelen Gazetesine Ziyaret

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Genç adamın ölümü mahalleyi yasa boğdu…

MASMEK’te Bahar Dönemi kurs kayıtları başlıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Karla kaplanan Demirci'de kartpostallık manzaralar

Alaşehir Kahveciler Odası’nda Umut Koç dönemi

SARUHANLI’DA VEFAT…

Fırtınada çatıdan düşen şehit kardeşi hayatını kaybetti

Feci kaza: 1 ölü

Başkan Balaban gazetecileri ağırladı

Başkan Dutlulu: "2026 hizmet yılı olacak"

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 24.05.2022 12:14:00 1051 0
Tarih: 24.05.2022 12:14 Güncelleme: 24.05.2022 12:14
Haberi Sesli Oku