Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,27% -0,20
  • EURO

    34,84% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2412,00% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3904,61% 0,45

Köprübaşı Sokaklarında Hijyen Çalışması

Köprübaşı Sokaklarında Hijyen Çalışması

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ve Kent Estetiği Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından Köprübaşı’nda meydan, yol ve kaldırımlar ile ana arterler baştan aşağı hijyen malzemesi ile yıkandı.

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ve Kent Estetiği Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından Köprübaşı’nda meydan, yol ve kaldırımlar ile ana arterler baştan aşağı hijyen malzemesi ile yıkandı.

İl genelinde koronavirüs tedbirlerini en üst seviyede alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarına ara vermiyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ve Kent Estetiği Daire Başkanlığına bağlı ekipler Köprübaşı ilçe merkezinde, meydan, yol ve kaldırımlar ile ana arterlerde hijyen malzemesi ile yıkama çalışması gerçekleştirdi. Vatandaşlar ve esnaf da çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. Çalışmalarla ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, il genelinde dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği belirtilirken, vatandaşların da sosyal mesafe ve temizlik tedbirlerine uymaları çağrısı yapıldı.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor