Kulu Makası’nda buzlanma ve sis nedeniyle 15 TIR, 2 otobüs ve 4 otomobil birbirine girdi. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, 28 kişi yaralandı.

Kaza gece saatlerinde Kulu Makası’nın Ankara yönü çıkışındaki bir akaryakıt istasyonun önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gizli buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda, aşırı sisin de etkisiyle 15 TIR, 2 şehirlerarası otobüs ve 4 otomobil birbirine girdi.

Yan devrilen bir TIR, benzin istasyonuna sürüklendi. TIR’ın benzin pompalarına birkaç metre kala durması daha büyük bir facianın yaşanmasını önledi. Kaza üzerine olay yerine Ankara ve Konya’dan çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

 Savaş alanına dönen meydanda adeta bir can pazarı yaşandı. İtfaiye erleri otobüs ve TIR`larda sıkışan vatandaşları kurtarmak için hummalı bir çalışma başlattı. Sıkıştıkları yerden çıkarılan vatandaşlara sağlık ekipleri anında müdahale etti. İtfaiye ve sağlık ekiplerine çevredeki vatandaşlar da yardım etti. Yaralılar ambulanslarla Ankara ve Konya’daki hastanelere sevk edildi.

 Belediye ekipleri, kaygan zemin ve sis nedeniyle kaza yerine ulaşmakta zorluk yaşayan ambulans araçları için yolda sürekli tuzlama çalışması yaptı. Bölünmüş yolun Ankara istikameti kaza nedeniyle trafiğe kapanırken, Konya istikameti ise ambulans araçlarının dönüşü için ara ara trafiğe kapatıldı.

Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.



TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Trafik Kazası 9.01.2014 09:18:28 529 0

Tarih: 09.01.2014 09:18
Haberi Sesli Oku

Trafik Kazası

Trafik Kazası Haberleri
19.04.2025 16:20:00