Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10391,7%2,22
  • DOLAR

    32,30% -0,03
  • EURO

    35,09% 0,52
  • GRAM ALTIN

    2404,26% -0,44
  • Ç. ALTIN

    3864,82% -0,30

Koldere´nin Taşkın Sorunu Yeni Yağmursuyu Hattıyla Çözüldü

Koldere´nin Taşkın Sorunu Yeni Yağmursuyu Hattıyla Çözüldü

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı Koldere Mahallesi´nin aşırı yağışlarda taşkın riski bulunan sanayi bölgesinde yağmursuyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi.

SARUHANLI/KOLDERE - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı Koldere Mahallesi´nin aşırı yağışlarda taşkın riski bulunan sanayi bölgesinde yağmursuyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hayata geçirdiği çalışmalarla yılların sıkıntılarına etkili çözümler üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Saruhanlı ilçesine bağlı Koldere Mahallesi´nin talebine de hızla yanıt verdi. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekiplerince aşırı yağışlarda taşkın oluşturma riski barındıran sanayi bölgesine yağmursuyu hattı döşenerek, mevcut sıkıntı ortadan kaldırıldı.

?Mahallemize yapılan işlerin hepsi birbirinden güzel?

Koldere Mahalle Muhtarı İbrahim Durbay, ?Mahallemizdeki eski yağmursuyu hatlarının yetersiz gelmesinden dolayı taşkın sıkıntısı yaşıyorduk. Şuan MASKİ tarafından yeni hattımız çok güzel bir şekilde döşendi ve sıkıntımız giderildi. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü gerçekten güzel hizmetler getiriyor. Mahallemize yapılan işlerin hepsi birbirinden güzel. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e çok teşekkür ediyor, selamlarımızı iletiyoruz? diye konuştu.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor