Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

KOLDERE F.K. DA YENİ DÖNEM

KOLDERE F.K. DA YENİ DÖNEM

Manisa 1. amatör kümede mücadele eden Koldere F.K. olağanüstü kongreye gitti.

SARUHANLI/KOLDERE - Manisa 1. amatör kümede mücadele eden Koldere F.K. olağanüstü kongreye gitti.  Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongreden sonra başkanlığa Manisa'nın tanınan esnaflarından Koldereli Sedat Gümüşgönül ve yönetimi seçildi. Yönetim kurulu kısa sürede görev dağılımını yaptı ve görevine başladı.

Başkan Sedat Gümüşgönül, “öncelikle bugüne kadar Koldere F.K. ya hizmet eden herkese teşekkür ediyoruz. Bu, gönül ve sevda işi bizlerde bu sevdaya hizmet etmek için arkadaşlarımızla beraber göreve geldik. Toplantımız sonrasında ilk olarak transfer komitesi oluşturup çalışmalarımıza başladık. Yaptığımız istişareler sonucu hocamızı belirledik. Önümüzdeki günlerde tecrübeli ve kariyerinde birçok başarılara ulaşmış olan teknik direktörümüzü açıklayacağız. Hocamızla beraber yol haritasını belirleyip kaliteli, karakterli, ligi bilen oyuncu kadromuzu oluşturacağız.” Dedi.

Yönetimdeki arkadaşlarımızın heyecanı,  coşkusu, Koldere sevdası,  devraldığımız bu kutsal görevde istek ve arzumu arttırıyor, diyen Başkan Gümüşgönül, “Amatör bir takım olsak ta amatör ruh, profesyonel çalışma ile hedeflerimize ulaşmak için mücadele edeceğiz. Sadece A takım olarak değil, altyapı anlamında da çalışmalar yapacağız.” Şeklinde konuştu.

Tüm Kolderelileri ve sevenlerin desteklerini bekldiklerini belirten Gümüşgönül, “Kazanan Manisa amatör futbol camiası olsun.” Dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor