Anahtar Kelimeler: Koldere Yeniden İnşa Ediliyor

SARUHANLI/KOLDERE - MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, 15 milyon TL alt ve üstyapı yatırımı yapılan Saruhanlı ilçesine bağlı Koldere Mahallesinde incelemelerde bulundu. Aydınyer, daha sağlıklı yaşam alanları için il genelinde yürüttükleri çalışmalar ile Manisalıların yıllardır bekledikleri hizmetlere kavuştuğunu söyledi.  

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin de ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Saruhanlı´nın Koldere Mahallesinde hayata geçirilen işi Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer yerinde inceledi. Aydınyer´e ziyaretinde MHP Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu, Saruhanlı eski MHP Meclis Üyesi Ahmet Tumbalı, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Yener Sav ve MASKİ İlçe Şefi Ahmet Yılmaz eşlik etti. Mahallede 57 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme işinde ana hat çalışmalarının tamamlanmasının ardından abone ve parsel bağlantılarında da sona gelindi. 75 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışması da yürüten MASKİ ekipleri, Koldere´ye yepyeni bir görünüm kazandırıyor. İş kapsamında 2 içme suyu deposu inşaatının da yer aldığı mahallede depoların mekanik ve elektrik tesisatlarının bağlantıları yapılıyor. Toplam 15 milyon TL yatırım yapılan Koldere, adeta yeniden inşa ediliyor. 

Mahalle muhtarı Durbay da çalışmalardan memnun 

Mahalle Muhtarı İbrahim Durbay da mahallelerinin çok güzel olduğunu ifade ederek çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Koldere hak ettiği hizmetlere kavuşuyor

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, idare olarak alt ve üstyapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade ederek, ?Belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerini de hak ettikleri hizmetlerle tanıştırıyoruz. Daha sağlıklı yaşam alanları inşa etmek için yürüttüğümüz çalışmalar ile vatandaşlarımız yıllardır bekledikleri hizmetlere kavuşuyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün´ün talimatları doğrultusunda hayata geçirdiğimiz çalışmalar ile ilimiz genelinde birçok mahallenin kaderini değiştirdik, değiştirmeye de devam edeceğiz? dedi.



Yağış bereketi barajı doldurdu… Balıkçının yüzü güldü!

OKUL GÜVENLİĞİ, DİSİPLİN VE VELİ SORUMLULUĞU HAKKINDA GENEL TALİMAT VE DUYURU

SARUHANLI’DA EĞİTİM VE GÜVENLİK MASAYA YATIRILDI

Magnesia FK'nın yıldız golcüsü Yasin Deniz Er Galatasaray'da!..

Polis memurunun kızı babasına ait silahla kendini vurdu

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 10.07.2019 11:32:47 0
Tarih: 10.07.2019 11:32 Güncelleme: 10.07.2019 11:32
Haberi Sesli Oku

Çevre

Çevre Haberleri