Saruhanlı’da görevi gereği 10 yıldan bu yana evlenen çiftlerin resmi nikahını kıyan Belediye Yazı İşleri Müdürü ve evlendirme memur vekili İsmet Koç, kızının düğününde nikah kıyacağı sırada duygulanınca çiftin nikahını Belediye Başkanı kıydı.

Saruhanlı’da evlendirme memur vekilliğini de yürüten Belediye Yazı İşleri Müdürü İsmet Koç’un İngilizce öğretmeni olan kızı İlkay Koç ile Polis memuru Tayfun Apaydın düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

Genç çiftçin belediyeye ait düğün salonunda yapılan kına gecesinde pasta kesiminin ardından nikah törenine geçildi. Çiftin nikahını, gelinin babası İsmet Koç’un kıyması beklenirken, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı nikah masasına geldi.

Başkan Yaralı, burada yaptığı konuşmada gelinin babası İsmet Koç’un duygulandığını ve nikahı kıyamayacağını kendisine ifade ettiğini, bunun üzerine nikahı kendisinin kıyacağını belirtti.

Başkan Yaralı, şahitlerin huzurunda genç çiftçin nikanı kıydı, daha sonra evlilik cüzdanını geline verdi. Bu sırada gelinin babası da bir kenarda oturup nikah törenini izledi.

Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada daha önce sayısız nikah kıydığını ancak bu kez durumun farklı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Bir çok düğünde olduğu gibi oğlumun düğününde de nikahı kıymıştım. Fakat kızımın nikahını kıyamadım. Çok duygulandım, nikah masasında gözyaşlarımı tutamam diye nikahı kıymadım. Sağolsun Belediye Başkanımızın devreye girerek, hayatımın en mutlu gününde beni bu zor görevden kurtardı.”



Saruhanlı'da vefat...

Demirci'de yürekler minik Kerem için birleşti

Kula Devlet Hastanesi’nde uzman hekim kadrosu güçleniyor

Şehit Mehmet Savunmaz, şehadetinin 34. yılında anıldı

Çekiciden savrulan kamyon şarampole uçtu

Koldere’de Kayıp Şahıs Aranıyor!..

Başkan Cıllı’dan yatırım açıklaması

Bayan Voleybolcular Gülşah Durbay anısına Turnuvada mücadele etti

Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
8.10.2013 17:46:43 994 0
Tarih: 08.10.2013 17:46 Güncelleme: 08.10.2013 17:46
Haberi Sesli Oku