SARUHANLI - Yaklaşık 10 yıl önce geçirdiği felç sonrasında eşinin yatağa mahkum olduğunu belirten Rıza Danacıoğlu, tedavi dışında ilk kez kızının en mutlu günün de zor da olsa yataktan kaldırılarak düğüne getirdiklerini söyledi. 

Adiloba Mahallesinde ikamet eden Danacıoğlu,  yaptığı açıklamada eşi Akide Danacıoğlu´nun 10 yıl önce beynindeki tümör nedeniyle ameliyat olduğunu, ardından geçirdiği felç sonucu yatağa mahkûm olduğunu söyledi.

Eşinin boyundan aşağısı tutmadığını, tedavi dışında yataktan kaldırılmadığını vurgulayan Danacıoğlu, kızları Gülşen´in düğünü için eşinin 10 yıl sonra yataktan kalktığını söyledi. Serpil-Mehmet Karaman çiftinin oğlu Hüseyin ile hayatını birleştiren kızının Manisa Öğretmenevinde gerçekleştirilen kına gecesine otomobil ile getirilen anne Akide Danacıoğlu, tekerlekli sandalye ile düğün salonunda piste en yakın yerden kızının en mutlu gününde yanında oldu. 

Eşi Akidenin kızının en mutlu gününde yanında olmak istediği için kına gecesine getirdiklerini anlatan Rıza Danacıoğlu, ?Eşim 10 yıldır rahatsızdı, yatarak tedavi görüyordu. 

Bu mutlu günümüzde kızımızı yalnız bırakmak istemedi ve kızımızın yanında olmak için kına gecesine katılmak istedi. Sağlık kontrolleri dışında 10 yıldır ilk kez yataktan kaldırılarak evden dışarı çıktı. Çok mutluyum? diye konuştu. Annesinin en mutlu ününde yanında görmekten mutlu olduğunu belirten Gülşen Danacıoğlu ise ?Çok güzel bir duygu, onu düğün salonunda görmek bana mutluluk ve güç verdi? dedi. Akide Danacıoğlu´nun kardeşi Ülkü Örümlü ise kardeşinin duymakta ve konuşmakta zorluk çektiğini belirterek, rahatsız olsa da kızını mutlu gününde yalnız bırakmadığını söyledi.



Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 1.10.2015 18:30:05 803 0

Tarih: 01.10.2015 18:30
Haberi Sesli Oku
18.04.2025 12:53:00