SARUHANLI - Yaklaşık 10 yıl önce geçirdiği felç sonrasında eşinin yatağa mahkum olduğunu belirten Rıza Danacıoğlu, tedavi dışında ilk kez kızının en mutlu günün de zor da olsa yataktan kaldırılarak düğüne getirdiklerini söyledi. 

Adiloba Mahallesinde ikamet eden Danacıoğlu,  yaptığı açıklamada eşi Akide Danacıoğlu´nun 10 yıl önce beynindeki tümör nedeniyle ameliyat olduğunu, ardından geçirdiği felç sonucu yatağa mahkûm olduğunu söyledi.

Eşinin boyundan aşağısı tutmadığını, tedavi dışında yataktan kaldırılmadığını vurgulayan Danacıoğlu, kızları Gülşen´in düğünü için eşinin 10 yıl sonra yataktan kalktığını söyledi. Serpil-Mehmet Karaman çiftinin oğlu Hüseyin ile hayatını birleştiren kızının Manisa Öğretmenevinde gerçekleştirilen kına gecesine otomobil ile getirilen anne Akide Danacıoğlu, tekerlekli sandalye ile düğün salonunda piste en yakın yerden kızının en mutlu gününde yanında oldu. 

Eşi Akidenin kızının en mutlu gününde yanında olmak istediği için kına gecesine getirdiklerini anlatan Rıza Danacıoğlu, ?Eşim 10 yıldır rahatsızdı, yatarak tedavi görüyordu. 

Bu mutlu günümüzde kızımızı yalnız bırakmak istemedi ve kızımızın yanında olmak için kına gecesine katılmak istedi. Sağlık kontrolleri dışında 10 yıldır ilk kez yataktan kaldırılarak evden dışarı çıktı. Çok mutluyum? diye konuştu. Annesinin en mutlu ününde yanında görmekten mutlu olduğunu belirten Gülşen Danacıoğlu ise ?Çok güzel bir duygu, onu düğün salonunda görmek bana mutluluk ve güç verdi? dedi. Akide Danacıoğlu´nun kardeşi Ülkü Örümlü ise kardeşinin duymakta ve konuşmakta zorluk çektiğini belirterek, rahatsız olsa da kızını mutlu gününde yalnız bırakmadığını söyledi.



Özel Sporculardan Büyük Gurur: Neval Yaralı Ortaokulu Öğrencilerinden Manisa Genelinde Önemli Başarılar

BAHADIR’DA YANAN ORMAN TEKRAR YEŞERTİLİYOR

Manisa Büyükşehir’den İletişim Engelini Kaldıran Yeni Hizmet

Saruhanlı’da Öğrenciler Doğayı Tanıyor, Geleceği Koruyor

Saruhanlı’da Nevruz Coşkusu: İshakçelebi’de Renkli Kutlama Programı

Saruhanlı'da vefat...

NURİYE MAHALLESİ’NDE ASKER COŞKUSU: GENÇLER VATANİ GÖREVİNE UĞURLANDI

Saruhanlı Deve Güreşine Hazırlanıyor

Saruhanlı’da Satılık Verimli Zeytinlik: 210 Ağaç, Gölet ve Takas İmkânı

Manisa Sağlık Camiasının Acı Kaybı: Dr. Cengiz Aksoy Hayatını Kaybetti

Kayıp dağcıdan haber alınamıyor

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

BAYRAM SABAHI ACIYA DÖNDÜ: 26 YAŞINDAKİ GENÇ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI: SAĞLIĞINIZ İÇİN TUZU AZALTIN

SARUHANLI KAYMAKAMI MURATACAR'dan ANLAMLI BAYRAM ZİYARETLERİ

SARUHANLI’DA BAYRAMLAŞMA GELENEĞİ SÜRÜYOR: PROTOKOL TEK YÜREK OLDU

Katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 1.10.2015 18:30:05 0
Tarih: 01.10.2015 18:30 Güncelleme: 01.10.2015 18:30
Haberi Sesli Oku