Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10555,34%0,65
  • DOLAR

    32,88% 0,22
  • EURO

    35,25% 0,49
  • GRAM ALTIN

    2448,82% 1,00
  • Ç. ALTIN

    3961,70% 0,16

Kız Meslek Lisesinde Mezuniyet Coşkusu

Kız Meslek Lisesinde Mezuniyet Coşkusu

SARUHANLI - Saruhanlı Kız Teknik ve Meslek Lisesi, 2. dönem mezunlarını verdi. Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende 31 öğrenci mezuniyet coşkusu yaşadı.

KIZ MESLEK LİSESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU

 

SARUHANLI - Saruhanlı Kız Teknik ve Meslek Lisesi, 2. dönem mezunlarını verdi. Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende 31 öğrenci mezuniyet coşkusu yaşadı.

 

Mezuniyet törenine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Kadri Gülsoy, Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Semahat Bizbirlik, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Okul Müdürü Bizbirlik, programın açılışında yaptığı konuşmada, okulun daha önce Çok Programlı Lise bünyesinde eğitim verdiğini, 2 yıldan bu yana bağımsız bir şekilde Kız Teknik ve Meslek Lisesi olarak eğitimini sürdürdüğünü belirtti.

 

Bu yıl ikinci mezunlarını verdiklerini ancak ilk kez mezuniyet töreni düzenlediklerini ifade eden Bizbirlik, yaptığı duygu yüklü konuşmasının sonunda mezun olan öğrencilerine yaşamları boyunca sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.

 

Okul Müdürü’nün konuşmasının ardından Okulun Kültür Edebiyat Kulübü tarafından hazırlanan tiyatro ve halk oyunları gösterimi sunuldu.

 

Öğrenci velilerinin yoğun ilgi gösterdiği programın son bölümünde ise mezun olan öğrenciler sahneye çıktı. Öğrenciler, mezuniyet belgeleri aldıktan sonra keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın coşkusunu yaşadılar.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor